Premierul finlandez spune că videoclipurile cu petrecerile sale "gălăgioase" nu ar fi trebuit să fie făcute publice

S.B.
Internaţional / 19 august 2022

Premierul finlandez spune că videoclipurile cu petrecerile sale "gălăgioase" nu ar fi trebuit să fie făcute publice

Prim-ministrul finlandez Sanna Marin a recunoscut că a petrecut "într-un mod turbulent", dar a declarat că este supărată că imaginile, care au stârnit critici din partea adversarilor politici, au fost dezvăluite în presă, informează news.ro.

Videoclipurile o arată pe Marin, liderul Finlandei în vârstă de 36 de ani, dansând cu prietenii într-un cadru privat.

"Aceste videoclipuri sunt private şi au fost filmate într-un spaţiu privat. Mă deranjează faptul că acestea au devenit cunoscute publicului", a declarat Marin reporterilor din Kuopio, Finlanda.

"Am petrecut o noapte cu prietenii mei. Ne-am distrat, de asemenea, într-un mod gălăgios. Am dansat şi am cântat", a spus ea.

În imagini se vede cum Marin şi alte cinci persoane pozează în faţa unei camere şi dansează. Un alt clip pare să o arate pe Marin pe podea, cântând spre cameră.

Aceasta i-a determinat pe unii dintre adversarii lui Marin să critice comportamentul ei ca fiind nepotrivit pentru un prim-ministru.

Mikko Karna, un deputat al opoziţiei, a scris pe Twitter că Marin ar trebui să se supună unui test antidrog.

Marin a declarat reporterilor că a fost consumat alcool, dar că nu are cunoştinţă de niciun fel de consum de droguri în timpul petrecerii.

Între timp, susţinătorii i-au luat apărarea şi i-au acuzat pe critici că aplică un dublu standard.

"De ce nu poate să petreacă după muncă? Ne aşteptăm ca liderii noştri să nu fie fiinţe umane?", a scris pe Twitter Ashok Swain, profesor de cercetare în domeniul păcii şi conflictelor la Universitatea Uppsala din Suedia.

Marin a negat că scurgerea videoclipurilor a făcut parte dintr-un plan de şantaj.

"Nu sunt şantajată. Acestea sunt videoclipuri private şi nu trebuiau să fie publice", a declarat premierul, adăugând că "sunt filmate în această vară şi într-o casă privată. Nu spun a cui este casa".

Nu este prima dată când viaţa privată a lui Marin a devenit politizată în Finlanda.

Anterior, ea şi-a cerut scuze publicului în 2021, după ce a apărut o fotografie cu ea într-un club de noapte, după ce ministrul finlandez de externe a fost testat pozitiv pentru Covid-19.

"Am greşit. Ar fi trebuit să mă gândesc mai atent la situaţie", a declarat Marin într-un interviu televizat de postul public de televiziune Yle la acea vreme.

Dar ea a mai spus că este "un individ, o persoană, o persoană reală, de asemenea, chiar dacă sunt prim-ministru. Aşadar, nu îmi voi schimba modul în care mă comport. Desigur, trebuie să fiu atentă la ceea ce spun, deoarece poate fi reprezentată ca fiind întregul guvern, dar eu sunt încă o persoană şi voi fi şi în viitor".

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Faptul că a petrecut haotic într-o spatiu privat nu este absolut nicio problemă (deși fiind în funcție publică e bine să fii mai rezervat). E dreptul fiecăruia să petreacă în privat cum vrea. Problema este semnalată și de alții: vă dați seama dacă era politician bărbat ce ieșea: îl înjurau toți: un bețivan alcoolic nenorocit depravat. Ordinar. Huoooo! Demisia! Innacceptabil!. Dar așa madame că e lady cool nu mai comentează nimeni. Parcă e ok sa fi beată moartă pe la petreceri cu droguri. E chiar cool și vezi fată că mai e și premier și se îmbracă și frumos. Wow! Dacă atunci Rusia ataca țara, beată fiind cum lua deciziile?problema nu este că doamna petrece. Bravo ei. Problema este ipocrizia societății și utilizarea "egalitatea sexelor" numai când ne place nouă. Feminismul dorește ca femeia să fie mai egală ca oricine. Și asta pervertește însăși ideea de egalitate cu efecte negative pe termen lung chiar pentru egalitatea sexelor.

    1. este de fapt un misoginism pervers , trecand cu usurinta peste destrabalarile unui inalt demnitar feminin , care trebuie sa aiba alta conduita decat un om simplu , se creiaza de fapt dezgustul oamenilor fata de cei discriminati pozitiv . discriminarea pozitiva este la fel de nociva ca si cea negativa , ambele in detrimental competentei .

      nu e nici o ipocrizie sociala, e Finlanda, felul lor de a se distra si in general de a socializa difera de foarte multe tari

    ...

    1. "O femeie cu functie publica inalta, casatorita si cu un copil de crescut" care chiar asta a făcut: s-a distrat ca o adolescentă rebelă cu mult alcool. Nimic rău dar nu e nicio lucrătură securistică. Dar așa cum se bucură toți bercenarii că Nicușor le pune taxa de parcare de zeci de milioane riveranilor din centru și le e necaz că ei nu locuiesc pe centru, așa și acolo. Unor nu le place de ea și au găsit un motiv să o denigreze public. Este politician. Ce se aștepta? Nu vrei poze cu tine beată, nu bea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb