Preşedintele Băsescu l-a nominalizat pe Teodor Meleşcanu pentru şefia SIE

Ziarul BURSA #Politică / 28 februarie 2012

Preşedintele Băsescu l-a nominalizat pe Teodor Meleşcanu pentru şefia SIE

Meleşcanu: Am acceptat propunerea lui Băsescu, m-am autosuspendat din PNL

Preşedintele Traian Băsescu l-a propus pe senatorul PNL Teodor Meleşcanu pentru funcţia de director al SIE. "În temeiul art. 65, lit. h) din Constituţia României, pre-şedintele Traian Băsescu a propus Parlamentului numirea în funcţia de director al Serviciului de Informaţii Externe a domnului Teodor Viorel Meleşcanu", se arată în-tr-un comunicat al Administraţiei Prezidenţiale. Senatorul Teodor Meleşcanu a anunţat că a acceptat propunerea preşedintelui Băsescu de numire la şefia SIE şi a precizat că s-a autosus-pendat din calitatea de membru PNL. Teodor Meleşcanu urmează să fie audiat de comisia SIE, astăzi la prânz fiind deja programată şedinţa plenului Parlamentului, pentru validarea noului director al SIE. Teodor Meleşcanu, senator PNL, a deţinut funcţii de ministru de Externe şi ministru al Apărării.

Preşedintele PNL, Crin Antones-cu, declara, ieri, că nu crede că senatorul liberal Teodor Meleşcanu ar putea fi numit şef la SIE, el precizând că nu are nicio informaţie în acest sens.

Antonescu: Cer excluderea senatorului Meleşcanu

Preşedintele PNL, Crin Antonescu, a declarat, ieri, că nominalizarea la şefia SIE este "o afacere" între Traian Băsescu şi Teodor Meleşcanu şi a anunţat că, la prima şedinţă a CNEx, va cere excluderea din partid a senatorului.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Rafistolarea Meleşcanului nu e rea ca soluţie disperată: bonom, clăpăug, şarmant, deşirat până la lipsă de şiră, cu o anumită clasă, el poate fi pentru România, propus de PDL în 2013, preşedintele ales aşa cum Oprescu e primarul ales al Bucureştiului.

    Modelat de Ada Meseşan, Meleşcanu ar putea semăna pe ecran cu Regele Mihai, într-un ziar boţit - cu Bill Clinton; iar vocea lui la radio ar fi cea a lui Sadoveanu recitând "Sara pe deal" (nu vă gândiţi la vreun deal cu Sara). 

    Husky-ul dezamăgitor transformat de recentele geruri în vulpe polară Crin Antonescu poate că şi-a făcut de fapt datoria că prea se estompează englezeşte. Flecărind în noapte cu poeţi pe la televiziuni, dezbătând cocoşeşte sondaje idioate care nu interesează pe absolut nimeni, "prezidenţiabilul" se destramă sub privirile României Ponosite ca fumul propriei ţigări. În urma lui rămân, ca peştii daţi jos din sania bugetului de vulpea polară, un Bogdan Olteanu la BNR, un Meleşcanu la SIE şi, ca mâine, un Patriciu la Fisc, un Voiculescu la CNVM...

    Singurul licăr de speranţă e că Meseşanca nu va reuşi să găsească un ziar boţit fiindcă pentru asta e nevoie de cititori-boţitori. 

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb