Preşedintele Eurohold: "Există un grup ce încearcă să fraudeze Statul Român"

ANDREI IACOMI
Bănci-Asigurări / 20 martie 2023

Preşedintele Eurohold: "Există un grup ce încearcă să fraudeze Statul Român"

Assen Hristov a acuzat un angajat al SRI, numit Gabriel Cojocaru, ce face parte dintr-o "haită ce a ucis o companie sănătoasă", adică Euroins

Există un grup ce încearcă să fraudeze Statul Român, a spus astăzi Assen Hristov, preşedintele Consiliului de Supraveghere al Eurohold, grup ce deţine Euroins România. Acesta a acuzat mai multe persoane, între care un angajat al SRI, numit Gabriel Cojocaru, ce face parte dintr-o "haită ce a ucis o companie sănătoasă", adică Euroins.

Assen Hristov a afirmat: "Am menţionat de câteva ori că, în ultimii ani, am fost supuşi unor presiuni făcute din partea unor persoane şi am spus că există o relaţie între aceste persoane. În cadrul ASF este vorba despre grupul domnului Roşu, domnul Ionescu, domnul Golovatic, care induc în eroare Consiliul ASF. Ei sunt legaţi de persoanele care au scos din societatea City Insurance 400 de milioane (n.r. de euro). Domnul Odobescu, domnul Năstase şi dacă nu mă înşel domnul Nicolae Muşat, cu care m-am şi întâlnit personal. Ei sunt legaţi şi de Libertatea".

Preşedintele Eurohold a adăugat: "Chiar dacă vi se pare ciudat, legătura dintre aceştia este o persoană care lucrează la SRI. Singurul lucru pe care vi-l pot spune este numele acestei persoane. Întrucât există şi alte investigaţii, acest domn în ultimii trei ani a urmărit, având în vedere că răspunde pentru transferurile de bani şi spălarea banilor, este în prezent destul de îngrijorat. Numele său este Gabriel şi, dacă nu greşesc, numele de familie este Cojocaru".

Conform lui Assen Hristov, acest grup încearcă să fraudeze Statul Român, valoarea fraudei fiind un miliard (n.r. de euro). "Scopul este de a acoperi faptul că au fost furate 400 de milioane prin societatea City, pentru că Fondul de Garantare are nevoie de mai mulţi bani. Şi, nu în ultimul rând, pentru a provoca o criză politică. O parte din aceste persoane şi-au terminat studiile superioare în universităţi apropiate de Moscova", a afirmat preşdintele Eurohold.

Assen Hristov a completat: "Care este legătura între această persoană cu celelate grupuri? Căutaţi. Există investigaţii în derulare (...). Va permite Statului Român ca o companie sănătoasă să fie ucisă de către o haită care a desemnat trei persoane în cadrul ASF, ce sunt în stare să-i păcălească pe toţi ceilalţi. Există şi in ziar, cu un domn Tolontan (n.r. Libertatea). Mai au şi câţiva mentori de pe vremea comunismului. De aceea spun că este un scandal de spionaj, un scandal economic. Ne lipseşte doar o domnişoară micuţă şi simpatică, dar dacă cineva este interesat poate efectua o investigaţie şi poate o găseşte".

Vineri, Consiliul Autorităţii de Supraveghere Financiară a decis să retragă autorizaţia de funcţionare a societăţii Euroins România, constatând indiciile stării de insolvenţă a companiei.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Tot securitatea fraudeaza si la Rompetrol

    1. CE STAT NU A AVUT UN ORGANISM CORESPUNZATOR SECURITATII ROMANESTI?

      Poate orgasm vrei sa spui

    Ce nu inteleg eu, de ce nu i-a dat bulgarul in gat pana acum ? Daca nu i-a dat, dar stia ce fac, atunci la bulau si el. La bulau si cei din Berd, caci si ei au finantat Eurohold.

    1. sa-i dea in gat la SRI, condus de Satana?? Hell-vi-g = 6 - 6 roman si 6 intors. Adica, pe fatza.

      Ca sa stie toata lumea pe cine au numit tentativele de catane la sefia spionajului.

    Dear Mr. Hristov, an image worth a thousand words, so please release those little films (along with soundtracks, eventually) and photos so people could make their own judgment. Otherwise you will be the victim of endless trials.

    Pentru Marcu si Rosu care nu stie engleza traducere: daca da Hristov drumul la filmulete ati belit-o! 

    Faliment comandat de SRI-PSD PANDELE AUTOCAR

    Păi aveau ăștia acces la conturile bancare ale dumneavoastră,ca să vă ia din bani ?Din cauza asta nu aveți să plătiți reparațiile asigurărilor, și ați ajuns la 100 de mii de dosare în instanță?Ce ați făcut cu Banii din conturi, pentru că nu cred că vi i-a luat cineva în afară de voi care conduceți compania, lăcomia e mare!

    problema cu bulgarii astia e ca au in spate bani rusesti, manati de dorinta sincera de ajuta atat Ro cat si Bg sa duca o viata mai buna

    departamentul de stat din US a pus recent niste bulgari ( cu legaturi la eurohold) pe lista de sanctiuni , si au trimis directiva la SRI sa nu ii mai tina in brate 

    ASF, contra unor spagi, au lalait-o pana acum cand nu s-au mai putut opune directivelor marelui licurici 

    cam asa se pune problema la Romanica 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb