Preşedintele Iohannis a semnat decretul privind organizarea referendumului

T.T.
Politică / 25 aprilie 2019

Klaus Iohannis

Klaus Iohannis

Preşedintele Klaus Iohannis a semnat, astăzi, decretul privind organizarea referendumului, a anunţat purtătorul de cuvânt al şefului statului, Mădălina Dobrovolschi.

Administraţia Prezidenţială a mai anunţat că cetăţenii sunt chemaţi să se pronunţe prin "DA" sau "NU" cu privire la următoarele întrebări:

"1 - Sunteţi de acord cu interzicerea amnistiei şi graţierii pentru infracţiuni de corupţie?

2 - Sunteţi de acord cu interzicerea adoptării de către Guvern a ordonanţelor de urgenţă în domeniul infacţiunilor, pedepselor şi organizării judiciare şi cu extinderea dreptului de a ataca ordonanţele de urgenţă la CCR?"

Preşedintele Klaus Iohannis va susţine o declaraţie de presă, la ora 19.00, cu privire la referendumul convocat pe 26 mai, a mai anunţat purtătorul de cuvânt al preşedintelui.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. Este perfect.. Sunt deacord cu cele mentionate mai sus..

    ce inseamna ordonanta de urgenta? ce inseamna CCR ?

    PE ROMANII RATIONALI II DOARE-N SHPITZ DE GARGARA ELECTORALA A NAZISTULUI PLIMBARETZ , CEL MAI NESIMTIT POLITICIAN DIN TOATA ISTORIA ROMANIEI ! SI CUNOSC FOARTE MULTI LIBERALI DEZAMAGIT DE EVOLUTIA ACESTUI ANTIPATRIOT !

    VA AVEA CE MERITA : NU SE VA ATINGE PRAGUL NECESAR SI ROMANII IL VOR AZVARLI LA COSUL DE GUNOI AL ISTORIEI ; SI IN MAI SI LA TOAMNA !!! 

    Aceste intrebari nu pot fi intelese de cei multi si sarmani, jefuiti de clasa politica incepind cu Basescu si terminind cu Ciolos trecind si prin Draknea.

    Referendumul este o risipa de bani publici a politrucului Iohannis care nu poate explica averea facuta pe spatele unui fals si a unor case furate de la stat. 

    A VENIT MOMENTUL MULT AȘTEPTAT SA I DAM CU BURICUL ÎN FRUNTE POPONAR ULUI NAZIST, HITLERIST. DRAGI ROMANI NU VA DUCEȚI LA REFERENDUM SUGALAU LUI CA 5 ANI DE ZILE LA DURUT ÎN CUR DE ROMANI ȘI ROMÂNIA. POPONAR SA ȘTII CA ROMANII NU SE LASĂ BATJOCORIȚI DE TINE SUGALAU LE PENTRU CIT RĂU LE AI FĂCUT. 1AI ADUS DEZBINARE. 2AI BLOCAT TARA. 3NU AI SEMNAT LA TIMP PENTRU MĂRIREA ALOCAȚIEI LA NEVINOVAȚI COPII ȘI PENTRU PENSIONARI. 4NU LA I REVOCAT PE TORȚIONAR UL LAZĂR ȚI A ALBIT CELE 17 DOSARE PENALE PE CARE LE AI TU. 5AI DAT FOC LA TARA PENTRU IUBITUL TĂU CIOLOȘ ȘI VREAU GUVERNUL MEU. 6NICI SAREA CARE O MANINCI NU AI MUNCIT PENTRU EA. 7AI FURAT 6 CASE CU ACTE FALSE CA TINE. 8NU AI PLĂTIT 1LEU IMPOZIT PE MEDITAȚII.HA.HA.HA PREZENTA LA REFERENDUM VA FI DE 6%CITE CASE AI FURAT TIRAN UL E, RUȘINEA ISTORIEI ROMANIEI

    TRĂDĂTORULE DE TARA DE CE NU AI FĂCUT ACUM UN AN SA U ACUM PENTRU REDEFINIREA TRADIȚIONALĂ A FAMILIEI ÎNTRE UN BĂRBAT ȘI O FEMEIE. ACUM UN AN AI TĂCUT CA PORCUL ÎN PĂPUȘOI TE AI DUS SEARA LA ÎNCHIDEREA URNELOR. POPONAR UL E NU TE INTERESEAZĂ FAMILIA, COPII, PENSIONARII, TARA ȚI E FRICA DE PUSCARIE, BAGI TARA ÎN CRIZA PE BANI NOȘTRI CU REFERENDUMUL TĂU. DISPERATULE FACI O MARE PAGUBA ȘI CHELTUIALA TARI PENTRU INTERESUL TĂU. ORICUM ROMANII NU MERG LA VOT SUGALAU LE, ODIOSULE, TIRAN UL E.

    1. De ce urlii?

    80 la suta dintre romani sunt prosti asa ca werner se chinuie degeaba.

    basescu la un referendum i-a rugat pe unguri sa nu vina la vot si i-a iesit adica a ramas tot presedinte. Calculati daca simpatizantii PSD-ului boicoteaza aceasta gargara de referendum mai trece referendumul ?........si Orban mai ramane seful PNL........cred ca nu , iar daca ramane putem considera un fiasco pt PNL si Johannis.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb