Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a demisionat

I.L.
Politică / 27 noiembrie 2019

Preşedintele PSD, Viorica Dăncilă, a demisionat

Preşedintele Partidului Social Democrat, Viorica Dăncilă, a demisionat aseară, după şedinţa Comitetului Executiv al PSD care a avut loc la sediul central al partidului.

Dăncilă a afirmat: "Am înţeles opinia colegilor mei, faptul că se doreşte o resetare a partidului, faptul că trebuie cineva să îşi asume rezultatul alegerilor. Nu este un moment de slăbiciune, este un moment de demnitate şi eu consider că a trebuit să îmi dau demisia din funcţia de preşedinte al PSD. Este un gest pe care l-am făcut pentru partid. Consider că am făcut tot ce mi-a stat în putinţă ca să obţinem un rezultat bun, ca să mobilizăm electoratul, dar acum, în urma discuţiilor, am înţeles că se doreşte o resetare a partidului şi că această resetare presupune o echipă care să preia conducerea partidului, o altă viziune, un alt program", relatează News.ro.

Întrebată despre schimbarea intenţiei de a îşi păstra funcţia, fostul prim-ministru a explicat că decizia a fost luată ţinând cont de dorinţele colegilor de partid.

"Opinia colegilor mei. Colegii au considerat că aşa este bine pentru partid şi este normal când colegii consideră că trebuie făcută o resetare, o schimbare, aşa este într-o echipă. Nu puteau colegii să-mi scrie demisia. Dacă nu voiam, spuneam: nu-mi dau demisia", a adăugat Viorica Dăncilă.

În urma şedinţei CexN, Marcel Ciolacu a fost numit preşedinte interimar al PSA, iar Dăncilă, a fost numită preşedinte al organizaţiei de femei din cadrul partidului.

Viorica Dăncilă a avut un mandat de cinci luni la preşedinţia PSD şi a fost premier timp de aproape nouă luni.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Viorica Dancila nu a fost sustinuta de o parte din PSD si de greselile facute de guvernele lor,prin aplicarea unor masuri de dreapta(reduceri exagerate de taxe si impozite,salarii si pensii speciale etc),uitand de bazinul electoral care au votat sa ajunga la guvrnare.

    1. E greu de inteles ce ai vrea sa spui. Incearca propozitii scurte, pe cele lungi nu le poti gestiona.

      Emotionata , se intoarce la meseria din videle

    Li s-a aprins beculetul de eroare! Au rejectat din memorie pe Viorica si Fifor.Pe Teodorovic l-au d'ejectat,ca el are alta culoare ,si gata! Fac reload si de la capat. 'ASTIA" nu inteleg nimic! O gasca de hoti,acum mai mai decat a fostului pdl basescian vor sa se faca ca fac politica.Domnule Ioanis,le-ați sugerat sa se reformeze,le-ați dat o idee bună, dar pentru ca ei nu inteleg puneți mana si ii reformati.Aveti grija si la PNL, căci si acolo sunt teodorovici!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb