Preşedintele Sibex îi dă replica lui Patrick Young

ADINA ARDELEANU
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 9 ianuarie 2013

Dan Simionescu

Dan Simionescu

Dan Simionescu, preşedintele Sibex, şi-a exprimat indignarea faţă de declaraţiile făcute de Patrick Young, Director Executiv al societăţii de consultanţă DV Advisors, într-un interviu acordat ziarului BURSA.

Dan Simionescu ne-a declarat că Sibex va lua toate măsurile legale împotriva lui Patrick Young, care "va avea prilejul să explice în instanţă ce a dorit să spună prin declaraţiile făcute în ziarul BURSA".

Domnul Young ne declarase că a investit într-o bursă cu viitor (n.r. - în aprilie 2011) şi că s-a trezit în scurt timp că deţine acţiuni la o "glorioasă" schemă Ponzi.

"Îmi pare rău că domnul Patrick Young nu înţelege cum funcţionează bursa din Sibiu, din moment ce o consideră o schemă Ponzi", a precizat Dan Simionescu.

Domnia sa a adăugat: "Referitor la celelalte subiecte pe care le atinge în descrierea activităţii Bursei din Sibiu, desigur, este vădită reaua intenţie cu care domnul Patrick Young face comentariile".

Preşedintele Sibex ne-a precizat că nu ştie cum a votat domnul Young în AGA şi nici dacă acesta are la cunoştinţă că pe ordinea de zi a AGA a existat un plan de acţiune, care a fost aprobat de majoritatea celor prezenţi.

"Prin urmare, există un plan de acţiune", ne-a mai spus Dan Simionescu, adăugând că nu a trecut nici o lună de când membrii Consiliului de Administraţie au preluat mandatul.

"Din câte ştiu, notorietatea domnului Patrick Young pe piaţa locală de capital pleacă de la faptul că un fost preşedinte-director general al Sibex l-a susţinut şi l-a propus pentru funcţia executivă. Altă activitate pe piaţa de capital românească, eu nu cunosc să aibă, în afară de un seminar sau două, făcute probabil la Sibiu", a mai spus preşedintele Sibex.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. citind declaratiile lui simionescu, am un sentiment de deja vu, parca m-am intors in timp, indiferent ce prostii faceam noi, tot imperialistii erau de vina ca ne critica.

    1. N ai inteles nimic.

      Desi declaratiille lui Patrick Young I s-au parut D-lui Simionescu agresive, piata este in evident acord cu PY. De o vreme vedem aglomeratie la vanzatorii de actiuni Sibex si lipsa aproape totala de cumparatori.

      O bursa nu poate spune ca pretul de pe bursa e nerelevant. 

      Pai era vorba de skema ponzi de care face vorbire simionescu nu de pretul actiunilor!!!!!!!kiar care e legatura intre skema ponzi si bursa din sibiu sau oricare alta bursa?

      Poate n-ai urmarit istoria recenta si ce a facut Sima pe acolo, cu girul lui simionescui care era si el in CA.

      Simionescu s-a trezit sa vorbeasca numai ca sa nu taca. O replica mai goala de continut nu am vazut vreodata. Nimic argumentat, doar niste scuze penibile - noual CA e de numai o luna - si niste ironii subtile ca niste tractoare comuniste din alea care se faceau acolo ka BV la Simionescu... 

      Asa e. Numai k sibiul nu e cum spune prostul ala de py.asta e mana in mana cu ancutza care vindea si vinde carnati, k doar e dr veterinar! Cat despre camioanele comuniste eu nu le am apucat! Tu se pare k da!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb