PREŞEDINŢIA UCRAINEANĂ: 5 morţi şi 20 de răniţi într-un bombardament al forţelor ruse în centrul Hersonului

G.D.
Internaţional #Adevărul - prima victimă / 24 decembrie 2022

5 morţi şi 20 de răniţi într-un bombardament al forţelor ruse în centrul Hersonului

Cel puţin cinci persoane au murit şi 20 au fost rănite într-un bombardament al forţelor ruse în centrului oraşului Herson din sudul Ucrainei, a transmis astăzi consilierul prezidenţial ucrainean Kirilo Timoşenko, potrivit Reuters, conform Agerpres.

La scurt timp, preşedintele Volodimir Zelenski a condamnat un act de "teroare" pentru "intimidarea" ucrainenilor.

"Dimineaţa, sâmbătă, în ajunul Crăciunului, în centrul oraşului. Acestea nu sunt instalaţii militare. Acesta nu este un război conform regulilor definite. Este teroare, este a ucide pentru a intimida şi de plăcere", a scris preşedintele Zelenski pe reţelele sociale.

Opinia Cititorului ( 11 )

  1. Bombardamentle din Donbas executat de

    Ucraina au murit peste 30 de civili,

    desigur victime colaterale in numele democratiei  

    1. civili din aia inarmati veniti ca turisti cu agentia wagner?

      Putin este un criminal iar rusii barbari invadatori . Cei care tin cu rusi sunt tot criminali . Celor care tin cu rusii le urez sa aiba soarta vicimelor bombardamentului facut de rusi in herson.

      Zelenski tt numesti teroristi pe rusi.Corect insa tu in raport cu cetatenii ucrainieni de alte nationalitati esti al doilea HUTLER,care ai hoiarat prin noua lege a invatamantului adoptata de parlamentul ucrainian ca in Ucraina cetatenii de alte nationalitati sunt niste SCLAVI in comparatie cu cei ucrainieni declarati o rasa pura. Rusii,trebuie sa nu mai ucida cetateni ucrainieni ci,trebuie sa te elimine pe tine NAZISTULE,care tei-ai vandut tara strainilor si ai umilit poporul roman care sa expus bombardamentelor rusesti ca sa ajute un NAZIST ca tine.!

      Ia zi mai patrihotule,ZELENSKI pentru minoritatle care locuiesc in ucraina ce este nu cumva un nou HITLER. Cati arginti primesti javra ca sa iti vinzi compatriotii.?

      Ce drepturi au cei 200. 000 deportati in siberia ? Ce drepturi a acordat rusia aasarabenilor cat au tinut moldova ocupata pana in 11990 .? Iti zic eu . Sub cizma rusilor romanii nu pot vorbi , scrie sau scrie romaneste . Tot rusia este cea care a confiscat tezaurul romaniei adica 120. Tone aur. Dupa al doilea razboi mondial armata rusa a ramas in romania pana in1955 ca armata de ocupatie . Ce au facut rusii in cei 10 cat au ocupat romania ? Crime violuri , jafuri . .

      Nu bai patrioților.Ca și TRADATORII de azi,clasa politică care conduc azi tara și conducătorii români din 1940,au fost la fel de TRADATORI. TEZAURUL,ca și o parte din cel de azi,romanii l-au dus de bună voie în străinătate,unul la rusi si altul acum la englezi.Apoi,romanii,au atacat rusia,încă aliat al germaniei iar cand au vazut ca nemtii pierd războiul sau aliat cu rusii,cărora le_au fost luata tara in înțelegere cu noii STAPANI de azi ai Companiei.Pana ce romanii nu vor alege un președinte ca CEAUSESCU,INCET DAR SIGUR,ROMANIA SE VA DEZINTEGRA,VANDUTA PE BUCATI STRAINILOR.!

      + COLONIEI.

      Esti o SLUGA a noișor STAPANI ai COLONIEI numita ROMANIA.Stii mai SLUGA,cate milioane de romani mananca azi in ziua de craciun o masa saracacioasa iar copii ,sute de mii se culca cu burta goala in cea mai bogata TARA a EUROPEI in resurse.? Stii SLUGA cati romani mor azi de frig in TARA din care se fura MILIARDE de metrii cub de lemn cu acordul TRADATORILOR care conduc TARA.? Stii SLUGA,de ce im AUSTRIA ,o tara care nu are petrol,cat costa benzina si motorina fata de pretul aproape dublu fata de cat platesc romanii,intrucat TRADATORII POLITICIENI romani au vandut bogatiile tarii strainilor.? Stii SLUGA ca 5 milioane de romani sunt SLUGI care au plecat de saracie din tara.? Stii SLUGA cate sute de mii de BATRANI TRAIESC in singuratate.? Si daca vrei iti mai dau multe exemple. Banuiesc ca tu,faci parte din TAGMA TRADATORILOR care si=au TRADAT TARA si POPORU,statiar sarmalele in gat,IMBUIBATULE.!

      Degeaba . Nu ma poti convinge . Esti votant AUR iar eu cu extremistii nu am treaba . Aevaratii parioti voteaza USR . AUR trebuie desfintat . In 2022 nu mai merge cu gogosi rasuflate . Drula presedinte . George simion va fi votat ca sef de galerie la avantul prabusirea. .

      MARS LA COTET, NAZISTILOR.!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb