Prestigio lansează baterii externe pe bază de grafen

A.B.
Comunicate de presă / 4 decembrie 2020

Prestigio lansează baterii externe pe bază de grafen

Prestigio anunţă lansarea noilor sale baterii externe care utilizează grafenul, unul dintre cele mai promiţătoare materiale din electronica modernă, transmite un comunicat de presă.

Bateriile externe robuste, din seria Graphene PD, permit o încărcare wireless, rapidă. Tehnologia pe bază de grafen protejează dispozitivele împotriva supraîncălzirii şi extinde durata de viaţă de trei ori, în comparaţie cu bateriile externe clasice. Ambele modele din serie, Graphene PD 10.000 mAh şi Graphene PD Pro 20.000 mAh, sunt fabricate din metal premium şi sticlă securizată şi sunt dotate cu huse elegante din piele naturală.

Bateriile externe Prestigio sunt unice prin faptul că sunt pe bază de grafen, un material care are conductivitate termică şi mobilitate electronică extraordinare şi este şi sigur pentru mediu. Acest lucru înseamnă că dispozitivele pot rezista la temperaturi ridicate şi se pot conecta la tensiuni mai mari (prin urmare, se încarcă de câteva ori mai repede decât alte baterii). Mai precis, modelul Graphene PD 10.000 mAh necesită doar 50 de minute pentru a trece de la 0% la 100% (folosind încărcătorul de 60 de waţi furnizat), în timp ce modelul Graphene PD Pro 20.000 mAh se încarcă în 100 de minute. Astfel, nu mai este necesară o noapte întreagă pentru a încărca bateria complet.

Ambele modele au porturi de tip C şi USB 3.0, care permit încărcarea simultană a mai multor dispozitive - tablete, smartphone-uri, căşti, boxe portabile şi multe altele. În plus faţă de viteza de încărcare foarte mare, utilizatorii seriei vor beneficia şi de încărcare wireless cu o capacitate de 10 waţi şi compatibilitate universală cu orice dispozitiv Qi.

Bateriile externe pe bază de grafen au, de asemenea, un sistem de încărcare sigură, pe mai multe niveluri, care este conform cu toate standardele internaţionale.

Noile modele Graphene PD utilizează cele mai bune materiale premium: metal şi sticlă securizată. Acesta este genul de produs care îl atrage pe utilizator nu doar cu specificaţiile sale tehnice, ci şi cu design-ul său elegant. Exteriorul este gândit cu grijă şi include un afişaj cu informaţii despre nivelul actual de încărcare şi durata de viaţă rămasă a bateriei. Ca bonus, dar şi protecţie suplimentară, dispozitivele vin cu o carcasă elegantă din piele naturală.

Bateriile sunt disponibile in două variante: Graphene PD 10.000 mAh şi Graphene PD Pro 20.000 mAh şi sunt distribuite de ASBIS Romania, iar acestea se pot găsi în eMAG, Flanco şi alte magazine de specialitate.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb