PREZENŢĂ ÎN 20 DE ORAŞE "Praktiker" România investeşte 11,8 milioane de euro pentru un nou magazin, la Buzău

C.I.
Ziarul BURSA #Companii #Imobiliare / 15 octombrie 2008

Reţeaua Praktiker Româ­nia va ajunge la sfârşitul săptămânii viitoare la 24 de unităţi, odată cu deschiderea unui nou magazin, în oraşul Buzău. Investiţia companiei în acest proiect se ridică la aproximativ 11,8 milioane de euro. "Investiţia în noul magazin Praktiker de la Buzău face parte din procesul de consolidare a prezenţei noas­tre în regiunea de sud-est a ţării", a declarat Guenter Vosskaemper, director general Praktiker România.

Noul magazin Praktiker are o suprafaţă totală de vânzare de aproximativ 6.800 mp şi dispune de o parcare cu pes­te 200 de locuri. Echipa care va lucra pentru această unitate este formată din aproximativ 100 de persoane. În afară de Buzău, în regiunea de sud-est a ţării compania este prezentă la Constanţa, Brăila şi Galaţi.

Anul acesta, Praktiker România a început procesul de extindere a reţelei la Deva, în luna iunie. Tot în iunie, compania a finalizat şi al doilea proiect din planul pentru 2008, la Piteşti. A urmat des­chiderea celui de-al doilea magazin Praktiker din Iaşi, la începutul lunii august. Unitatea de la Buzău este, astfel, a patra pe care compania o inaugurează în 2008.

Odată cu intrarea în Buzău, compania îşi extinde prezenţa în 20 de oraşe din ţară. Celelalte unităţi Praktiker se află în Bucureşti (3 magazine), Cluj-Napoca, Ploieşti, Braşov, Bacău, Timişoara (2 magazine), Oradea, Constanţa, Craiova, Arad, Tîrgu-Mureş, Satu Mare, Brăila, Baia Mare, Galaţi, Iaşi (2 magazine), Târgovişte, Deva şi Piteşti.

Reţeaua Praktiker, cea mai extinsă reţea specializată do-it-yourself din ţară, acoperă o suprafaţă de vânzare totală de aproximativ 160.000 mp. Valoarea inves­tiţiilor Praktiker România, cumulate de la începutul activităţii, în 2002, se ridică la peste 230 milioane euro. Într-un interval de 1-2 ani, compania îşi va mări reţeaua de magazine la peste 30 de unităţi în întreaga ţară, acest proces urmând să includă toa­te oraşele cu mai mult de 120.000 de locuitori. Praktiker România are în prezent aproximativ 3.000 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb