Prima întâlnire de lucru din cadrul Proiectului european SEAP-PLUS

F.A.
Comunicate de presă / 17 mai 2013

Asociaţia Municipiilor România (AMR), cu sprijinul Primăriei Municipiului Zalău, a organizat, în data de 15 mai, prima întâlnire de lucru din cadrul Proiectului "SEAP PLUS - Mai mulţi participanţi la realizarea SEAP, o plus-valoare pentru întreaga Europă", pentru dezvoltarea Planului de Acţiune pentru Energie Durabilă - PAED/SEAP, conform unui comunicat de presă.

Municipiul Zalău beneficiază de servicii de asistenţă tehnică pentru realizarea PAED alături de municipiile Piteşti şi Ploieşti, care beneficiază de servicii de asistenţă tehnică pentru realizarea Inventarului de Bază a Emisiilor de CO2 (BEI). Aceste municipii fac parte din grupul de lucru pe energie al AMR, format din 14 municipii şi constituit în cadrul proiectului menţionat.

Scopul principal al întâlnirii a fost stabilirea echipei de lucru pentru dezvoltarea si implementarea PAED-ului şi instruirea acesteia în vederea dezvoltării PAED, cf. Etapa B a Planului de Management al Proiectului. La întâlnire au fost prezenţi membrii echipei AMR, ai echipei PAED a Municipiului Zalau, alţi reprezentanţi ai actorilor locali interesaţi din domeniul energiei (reprezentanţi din cadrul Consiliul Local al Municipiului Zalău, specialişti din direcţiile relevante ale Primăriei Municipiului Zalău, companii de utilităţi locale, companii furnizoare de servicii publice, ONG-uri din domeniul dezvoltării infrastructurii locale, alte instituţii publice de profil).

Întâlnirea a cuprins şi un exerciţiu practic interactiv cu scopul familiarizării membrilor echipei de proiect cu definirea unor obiective, ţinte şi măsuri clare de acţiune în vederea reducerii emisiilor de CO2 pe sectoarele relevante de activitate pentru mai buna înţelegere a metodologiei de elaborare a PAED.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

09 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9763
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5377
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2959
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9394
Gram de aur (XAU)Gram de aur381.7979

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb