Primăria Galaţi cumpără troleibuze de aproape 27 milioane lei

Ana Felea
Miscellanea / 28 martie

Primăria Galaţi cumpără troleibuze de aproape 27 milioane lei

Primăria municipiului Galaţi a lansat în licitaţie publică un contract privind extinderea reţelei de troleibuze pe două străzi ale oraşului în valoare de aproape 27 milioane de lei.

"Continuăm acţiunile pe linia unui transport modern şi prietenos cu mediul. Pe lângă noile achiziţii de mijloace de transport, importante sunt şi investiţiile în infrastructură. De aceea, am lansat în licitaţie publică un contract important privind extinderea reţelei de troleibuze pe străzile Gării şi Nicolae Bălcescu", a spus Ionuţ Pucheanu, primarul municipiului Galaţi.

În cadrul proiectului "Extindere reţea de troleibuze pe Strada Gării (între Strada Domnească şi Strada Nicolae Bălcescu) şi Strada Nicolae Bălcescu (între Strada Gării şi Strada Brigadierilor)" sunt prevăzute lucrări pentru înfiinţare reţea de contact troleibuze, lucrări de amenajare a terenului, lucrări pentru coborârea cablurilor în subteran, lucrări pentru modernizarea sistemului de iluminat public, modernizare reţele edilitare subterane pentru apă şi canalizare, lucrări de relocare şi/sau protecţie aferente instalaţiilor de semaforizare, realizarea de semnalizări prin marcaje rutiere şi indicatoare rutiere, amenajări peisagistice etc.

Contractul lansat în licitaţie publică are o valoare estimată de 26,8 milioane de lei, iar ofertele sunt aşteptate până pe 25 aprilie 2024.

Primăria municipiului Galaţi derulează un amplu proiect pentru modernizarea transportului public în comun şi creşterea mobilităţii. Astfel, în ultimii ani, au ajuns la Galaţi 105 mijloace de transport noi, moderne şi prietenoase cu mediul. Este vorba despre 20 de autobuze hibrid, 17 troleibuze, 8 tramvaie, 40 de autobuze Euro 6 şi 20 minibuze, toate noi şi moderne.

Mai mult, sunt în curs de achiziţie alte 62 de mijloace de transport noi şi moderne: 42 de autobuze electrice, 10 tramvaie şi 10 microbuze electrice.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb