Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare

G.U.
Politică / 11 decembrie 2020

Primarul Timişoarei, Dominic Fritz, în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare

Primarul municipiului Timişoara, Dominic Fritz, a anunţat că va face parte din grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României, conform News.ro. "Avem nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic şi stabil şi de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluţii pentru oameni, aici şi peste tot în ţară", a spus Dominic Fritz.

"Voi fi în grupul de negociere pentru viitoarea guvernare a României. Nici nu mă gândeam, în urmă cu un an, că voi ajunge aici.

Este o onoare să reprezint, la Bucureşti, valorile şi speranţele Timişoarei şi Banatului. Le mulţumesc colegilor din Alianţa USR PLUS care m-au propus şi susţinut", a scris Dominic Fritz, pe pagina sa de Facebook.

Dominic Fritz a adăugat că e nevoie de un executiv puternic şi stabil, dar şi de o guvernare profesională, transmite News.ro.

"Avem nevoie, mai mult ca oricând, de un executiv puternic şi stabil şi de o guvernare profesionistă, care să redea încrederea că politica poate genera soluţii pentru oameni, aici şi peste tot în ţară. Sunt 4 ani în care putem să începem să reconstruim statul pe reguli clare, predictibile şi drepte, pe respect şi empatie faţă de cetăţeni. În vremurile acestea de nelinişte şi de dezamăgire faţă de politică, reflectate în absenteism şi în rezultatul votului, e o datorie să ţinem drept drumul european al României. Aceasta a fost voinţa Timişoarei exprimată la locale şi parlamentate şi mă voi asigura că nu ne vom abate niciun centimetru", a mai scris Fritz.

Negocierile între PNL, USR-PLUS şi UDMR vor continua zilele următoare, joi dimineaţa fiind prima întâlnire a liderilor celor trei formaţiuni, iar la prima parte a întrevederii a participat şi preşedintele Klaus Iohannis.

Şeful statului a invitat partidele parlamentare la consultări la Palatul Cotroceni în vederea desemnării viitorului premier, luni 14 decembrie, a transmis joi Administraţia Prezidenţială. Primul partid care va avea discuţii cu şeful statului este PSD, urmat de PNL, Alianţa USR-PLUS, Alianţa pentru Unirea Românilor (AUR), UDMR şi minorităţile naţionale.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ar trebui sa-i cereti demisia lui Barna in primul rand pentru rezultatele slabe de la alegeri....Daca USR nu scapa de acest Barna este pierdut.

    si mai ales nu-l lasati sa se cocoate in scaunul de la parlament in varf

    1. Asta pregateste terenul,

    do-mi-nic ! do-mi-nic !

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb