Primele AXA Life România au crescut anul trecut cu 31%

Ziarul BURSA #Bănci-Asigurări / 26 februarie 2013

Primele AXA Life România au crescut anul trecut cu 31%

Veniturile din prime subscrise ale AXA Life Insurance România au crescut anul trecut cu 31%, de la 24,8 milioane de lei în 2011, conform datelor din raportul anual al Comisiei de Surpaveghere a Asigurărilor (CSA).

"În România, grupul francez AXA a înregistrat o creştere de 31% a primelor subscrise pentru întreg portofoliul în 2012, primele corespunzătoare poliţelor nou subscrise anul trecut pentru clienţii individuali, înregistrând o creştere semnificativă de 74%. Aceste rezultate sunt cu atât mai importante cu cât piaţa de asigurări de viaţă a înregistrat anul trecut o creştere minimă, de aproape 1%", se arată într-un comunicat al subsidiarei locale.

Pe parcursul anului precedent, AXA Asigurări România a continuat să îşi consolideze operaţiunile de asigurări de grup, primele corespunzătoare poliţelor nou subscrise pentru clienţii corporativi înregistrând de asemenea o creştere de 20%.

"Aceste rezultate pozitive susţinute se datorează în mare parte investiţiilor în dezvoltarea reţelei de distribuţie, precum şi a investiţiilor media în comunicarea susţinută pe care AXA a avut-o cu consumatorii români pe întreg parcursul anului trecut. AXA România şi-a extins operaţiunile prin creşterea reţelei de distribuţie de la 41 la 51 de agenţii în 2012, având astăzi peste 700 de consultanţi financiari la dispoziţia clienţilor şi potenţialilor săi clienţi din întreaga ţară", a declarat directorul general al AXA Asigurări România, Violeta Ciurel.

Ea a adăugat că rezultatele obţinute de subsidiara locală a grupului AXA corespund planurilor asumate în contextul realităţilor economice actuale şi reflectă investiţiile importante realizate de AXA pentru viitor.

AXA Life Insurance România este parte a grupului francez AXA, cel mai mare asigurător din Europa, cu venituri de 90,1 miliarde de euro în 2012.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb