PRINTR-O EMISIUNE DE OBLIGAŢIUNI Autonom Services a atras 48 milioane de euro, de la investitori

A.I.
Piaţa de Capital / 18 noiembrie 2021

Autonom Services a atras 48 milioane de euro, de la investitori

Titlurile au o dobândă fixă de 4,11% pe an şi maturitatea de cinci ani

Autonom Services, companie ce oferă servicii de leasing operaţional şi rent-a-car, a atras 48,03 milioane de euro printr-un plasament privat în care a vândut 4.803 obligaţiuni, cu o valoare nominală de 10.000 de euro, a anunţat astăzi compania printr-un raport publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Titlurile au o dobândă fixă, de 4,11% pe an, cu posibilitatea ajustării pe baza unui mecanism de step-up cu 0,3% pe an. Obligaţiunile au maturitatea de cinci ani, respectiv până la 23 noiembrie 2026, titlurile emise fiind Obligaţiuni Corelate cu Obiective de Sustenabilitate (Sustenability Link Bonds), conform raportului.

"Societatea va întreprinde, în perioada imediat următoare, demersurile necesare pentru admiterea obligaţiunilor la tranzacţionare pe piaţa reglementată administrată de Bursa de Valori Bucureşti", se arată raportul companiei.

Plasamentul privat a fost derulat prin intermediul BRD - Groupe Societe Generale, în calitate de Coordonator Unic şi Agent Structurare Obligaţiuni Corelate cu Obiective de Sustenabilitate şi BTCapital Partners, în calitate de Manager.

După cum se arată în raport, obligaţiunile emise acum reprezintă prima tranşă din cadrul unei operaţiuni mai ample, conform prospectului aprobat de Autoritatea de Supraveghere, în data de 10 noiembrie.

În luna octombrie, acţionarii companiei aprobaseră ca Autonom să emită obligaţiuni în valoare totală de 250 milioane de euro, prin una sau mai multe emisiuni separate, derulate pe o perioadă de cel mult cinci ani.

În prezent, compania are listate la BVB obligaţiuni în valoare de 20 milioane de euro, cu o dobândă fixă de 4,45% pe an şi au o maturitate de cinci ani, respectiv la data de 12 noiembrie 2024.

Autonom Services, firmă fondată de fraţii Marius şi Dan Ştefan, şi-a început activitatea în anul 2006, în Piatra-Neamţ, oferind servicii preponderent către persoane fizice, iar în prezent are o acoperire extinsă la nivel naţional (prin raportare la marile centre urbane ale ţării şi având în vedere distribuirea geografică a punctelor de lucru).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb