PRINTR-UN PLASAMENT PRIVAT Stanleybet Capital a vândut obligaţiuni de 19,8 milioane de lei

A.I.
Piaţa de Capital / 6 august 2021

Stanleybet Capital a vândut obligaţiuni de 19,8 milioane de lei

Titlurile au o maturitate de trei ani şi dobânda de 10% pe an

Obligaţiunile vor fi listate în cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacţionare al BVB

Stanleybet Capital, parte a grupului de firme Game World Group, unul dintre principalii operatori de pariuri sportive şi jocuri de noroc din ţara noastră, a vândut obligaţiuni de 19,8 milioane de lei, conform Goldring, intermediarul operaţiunii de piaţă.

Titlurile, ce vor fi listate în cadrul Sistemului Multilateral de Tranzacţionare administrat de Bursa de Valori Bucureşti (BVB), au scadenţa de trei ani şi o rata dobânzii fixă de 10% pe an, plătibilă semestrial.

În perioada de subscriere, ce s-a derulat între 27 iulie şi 5 august, au fost înregistrate 134 de subscrieri, volumul total fiind de 200.000 de titluri obligatare.

Banii atraşi vor fi utilizaţi pentru a susţine creşterea grupului în următorii trei ani, conducerea Stanleybet Capital mizând pe afaceri de 600 milioane de lei în 2024, conform unui comunicat al companiei de la finele lunii iunie. Practic, fondurile vor fi investite în optimizarea platformei de pariuri sportive şi jocuri de noroc online, extinderea şi digitalizarea reţelei de agenţii de pariuri sportive Stanleybet, implementarea unor aplicaţii pentru mobil şi dezvoltarea reţelei de agenţii premium Stanleybet Plus.

Pentru anul acesta, managementul grupului Game World/Stanleybet Capital estimează venituri de aproximativ 418 milioane de lei (dublu faţă de 2020) şi un profit net de 37,8 milioane de lei.

Stanleybet Capital a fost înfiinţată în noiembrie anul trecut ca entitate (societate de tip holding) cu rol integrator pentru liniile de business dezvoltate începând cu 1999 de companiile din grupul Game World în piaţa jocurilor de noroc şi a pariurilor sportive din ţara noastră.

Grupul Game World/Stanleybet Capital include companiile Game World România SRL, Game World Invest Westgate România SRL, WAP Holdings România SRL şi Megabet Internaţional SRL (pentru divizia online).

Opinia Cititorului ( 3 )

  1. Frumoasa dobanda, sper sa prind si eu in piata spot pe la 102-103.

    1. Mergem pe incredere, pariurile duduie in Romania. Ma intreb insa daca ei chiar aveau nevoie de banii aia pentru dezvoltare, sau doar e preludiu pentru altceva mai mare...

      "Frumoasa dobanda" depinde de citu&"manole" care stabilesc inflatia!! Daca veti fi foarte atenti la cash-ul den piata veti constata cu stupoare ca de la inceputul anului, au fost tipariti f.f. multi bani!! dar! cei vechi nu au fost retrasi!! Asta ce spune?? De ce trezoreria nu mai emite bonduri in Euro? Pt. ca la Euro dobinda nu mai depinde de "manole"!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb