PRO TV aduce formatul de emisiune sportivă Tumble în România

E.D.
Media-Advertising / 29 octombrie 2014

PRO TV aduce formatul de emisiune sportivă Tumble în România

România este prima ţară care achiziţionează drepturile de difuzare pentru un nou format prime-time de entertainment, după ce CME Programming a achiziţionat de la BBC Worldwide drepturile pentru Tumble, producţie recent lansată în Marea Britanie cu rezultate spectaculoase de audienţă încă de la prima ediţie.

Formatul Tumble pune alături vedete şi experţi care iau parte la probe de gimnastică ce le testează limitele fizice. Versiunea britanică produsă de BBC Entertainment este un format de familie strălucitor, care aduce la un loc muzică, stil, farmec, vedete şi spirit de competiţie inspirat din lumea circului şi a gimnasticii.

Potrivit unui comunicat remis redacţiei, parteneriatul între CME Programming şi BBC Worldwide se va concretiza on-air la PRO TV în toamna anului 2015. Această colaborare este cu atât mai importantă cu cât din juriul show-ului britanic face parte Nadia Comăneci, cea care a intrat în istoria gimnasticii mondiale cu prima notă de 10.

Aleksandras Cesnavicius, CEO PRO TV declară: "Am scris istoria televiziunii româneşti, iar Tumble va fi o pagină importantă din aceasta, un format ce aduce entertainment de top pentru telespectatori, o producţie inovativă cu o importantă valoare adăugată. Suntem încântaţi de semnarea acestui parteneriat, considerăm că România este locul perfect pentru difuzarea acestui show luând în considerare tradiţia în gimnastică şi numeroasele talente şi medalii pe care această ţară le-a obţinut de-a lungul anilor".

Grant Welland EVP CEMA, BBC Worldwide declară: "Sunt încântat că am reuşit să încheiem primul parteneriat pentru Tumble. Este natural ca România, cunoscută pentru unele din cele mai bune gimnaste din lume, inclusiv Nadia, să fie prima ţară care aduce acest format pe micile ecrane. Considerăm că există un foarte mare potenţial pentru Tumble şi suntem încrezători că vor urma şi alte contracte".

Nadia Comăneci, membră a juriului Tumble, a menţionat: "Tumble este un format de show TV care te face curios de cum intri în contact cu el. Eu am fost sedusă imediat ce am citit scenariul. Tumble oferă tot ceea ce oferă formatele de talent show şi ceva mai mult. Complexitatea exerciţiilor la care sunt supuşi concurenţii, multe dintre ele unice, exerciţii care combină gimnastica cu acrobaţia te fac să urmăreşti fascinat evoluţia acestora. Foarte interesant este şi ce se întâmplă în spatele scenei, orele de antrenament, progresul pe care îl fac cei ce participă la această competiţie este remarcabil. Am primit foarte multe aprecieri, multe felicitări în urma emisiunii, meritul este al celor care au gândit acest format, al echipei care l-a pus în practică, al concurenţilor care fac din acest spectacol unul extrem de incitant, care te provoacă să urmăreşti bătălia concurenţilor, o bătălie care nu este cu ceilalţi, este o bătălie cu tine, cu depăşirea propriilor limite. Tumble este un show de televiziune şi o lecţie de viaţă."

Formatul de divertisment Tumble a fost lansat oficial de BBC Worldwide la MIPCOM 2014 (MIPCOM este cel mai mare târg de conţinut pentru televiziune şi new media care se desfăşoară în Cannes, Franţa).

Show-ul a fost difuzat live pe BBC One pentru prima oară pe 9 august 2014, avându-i în juriu pe Nadia Comăneci, Louis Smith, Craig Heap and Sebastien Stella. Gazda show-ului britanic este Alex Jones.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb