PROFI şi Logicor România extind contractul de închiriere pentru spaţiul din Parcul Logistic Logicor Ploieşti

S.B.
Companii #Construcţii / 14 decembrie 2022

PROFI şi Logicor România extind contractul de închiriere pentru spaţiul din Parcul Logistic Logicor Ploieşti

PROFI consolidează parteneriatul pe termen lung cu Logicor, printr-un acord de prelungire a contractului de închiriere pentru spaţiul premium de depozitare de aprox. 52.000 mp din Parcul Logistic Logicor Ploieşti.

Acordul, reprezentând unul dintre cele mai mari contracte de închiriere anunţate în România în acest an, a fost asistat de JLL România.

PROFI şi-a desfăşurat cu succes activitatea în Parcul Logistic Logicor Ploieşti în ultimii 10 ani, timp în care parcul şi-a extins capacitatea de două ori pentru a susţine acest ritm accelerat de creştere.

Gaetan Pacton, CEO PROFI, spune: "În procesul susţinut de extindere a reţelei noastre, apreciem existenţa unei baze de parteneri profesionşti care acţionează în mod consecvent în sprijinul creşterii şi calităţii. Logicor Ploieşti se încadrează în categoria parcurilor logistice pe care le apreciem şi, prin urmare, ne bazăm pe el pentru anii următori."

Mihai Diaconescu, Director Asset Management, Logicor România, spune: "Apreciem parteneriatul nostru pe termen lung cu PROFI şi ne menţinem angajamentul de a îi susţine în strategia ambiţioasă de creştere în România. Logicor Ploieşti este un parc logistic bine poziţionat, de ultimă generaţie şi adaptat la nevoile clientului, ce deserveşte strategic reţeaua naţională de distribuţie PROFI, fiind un adevărat avantaj competitiv în dinamica actuală a businessului de retail".

Viorel Opaiţ, Business Development Director în cadrul JLL Romania, spune: "Suntem mândri să sprijinim PROFI şi Logicor în angajamentul lor de a-şi extinde parteneriatul pe termen lung şi de a continua să ofere un exemplu de profesionalism şi calitate a serviciilor. Suntem întotdeauna bucuroşi să susţinem companiile care împărtăşesc aceleaşi valori şi principii solide în afaceri să obtină astfel de rezultate remarcabile".

Situat pe DN 72 Ploieşti-Târgovişte, la aproximativ 8 kilometri vest de centrul oraşului Ploieşti, judeţul Prahova, Logicor Ploieşti este foarte bine poziţionat, având în vedere apropierea sa de intersecţia A3 cu şoseaua de centură a Ploieştiului, ceea ce asigură o distribuţie excelentă către sudul şi estul României.

În prezent, portofoliul Logicor România depăşeşte 260.000 mp de spaţii de depozitare clasa A din care c. 82.000 mp au fost dezvoltaţi şi livraţi în ultimele 18 luni. Terenurile deţinute de Logicor şi autorizate pentru construirea de noi centre logistice permit dezvoltarea progresivă a mai mult de 400.000 mp în centre economice cheie din întreaga ţară.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb