Profitul "Broker" Cluj a scăzut cu 87%

F.A.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 18 august 2008

Societatea de Servicii de Investiţii Financiare "Broker" Cluj (SSIF Broker Cluj) a obţinut în primul semestru un profit net de 2,262 milioane de lei, în scădere cu 87,2% faţă de prima jumătate a anului trecut, a anunţat vineri societatea.

Performanţele financiare au fost sub nivelul aşteptărilor stabilite la începutul anului, potrivit raportului societăţii. "Diminuarea rulajelor şi a valorii tranzacţiilor în primele 6 luni la nivelul Bursei de Valori Bucureşti şi conjunctura de piaţă nefavorabilă caracterizată de scăderi generalizate pentru majoritatea companiilor cotate au fost factorii determinanţi în scăderea în volum a activităţii şi a serviciilor de intermediere prestate, precum şi imposibilitatea fructificării unor poziţii din cadrul portofoliului propriu de active financiare", mai precizează raportul "Broker".

Valoarea totală a activului a depăşit nivelul de 175,4 milioane de lei, în scădere cu 4,5% faţă de valoarea de la începutul anului şi în creştere cu 26,5% faţă de 30 iunie 2007. Imobilizările financiare au crescut cu 4,9%, iar valoarea bilanţieră a investiţiilor financiare pe termen scurt a ajuns la finele primului semestru la 108,9 milioane lei, în creştere cu 16,1 % faţă de începutul anului.

Datoriile totale ale societăţii s-au diminuat cu 39,1 % în prima jumătate a anului, ponderea lor în pasivul bilanţier fiind de 8,92%. În acelaşi timp, capitalurile proprii au crescut cu 1,3%, fiind în sumă de peste 159,7 milioane lei şi deţinând o pondere de peste 82,5% din pasiv.

În urma celor două operaţiuni de majorare a capitalului, realizate în primul semestru, capitalul social al companiei a crescut la 144.735.840,50 lei. Cifra de afaceri a firmei de brokeraj, reprezentată de veniturile din serviciile de intermediere financiară (în special comisioanele aferente tranzacţiilor la Bursă) s-a diminuat cu 36% în primul semestru, la 6,05 milioane lei (1,65 milioane euro).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb