Programul "Şcoală după Şcoală" finanţat cu aproape 1 milion de lei

M.I.
Miscellanea / 24 iulie 2019

Programul "Şcoală după Şcoală" finanţat cu aproape 1 milion de lei

Fundaţia Vodafone România va susţine, pentru al treilea an consecutiv, cele 12 centre sociale de tip "Şcoală după şcoală" din programul strategic "Investiţie în Mediul rural", bugetul alocat pentru anul şcolar 2019-2020 fiind de 920.000 de lei, potrivit unui comunicat remis Redacţiei noastre.

Programul urmăreşte dezvoltarea comunităţilor din mediul rural prin acordarea de sprijin specific elevilor şi familiilor acestora, cadrelor didactice şi ONG-urilor locale. Pentru implementarea activităţilor, Fundaţia Vodafone România a continuat parteneriatele sale strategice cu Fundaţia Regală Margareta a României şi Fundaţia World Vision România, două ONG-uri cu experienţă deosebită în susţinerea copiilor şi a familiilor defavorizate din mediul rural.

Eficienţa de până acum a programului s-a remarcat prin rezultatele şcolare îmbunătăţite ale celor 456 de elevi care sunt înscrişi la centre: 99% dintre ei au mers la orele de curs cu temele scrise la disciplinele de baza, 99% citesc mai bine comparativ cu anul trecut, 90% au o implicare pozitivă la clasă, iar 96% dintre ei au avut o prezenţă mai bună la cursuri, conform sursei citate.

În afară de susţinerea centrelor, anul trecut, programul "Investiţie în Mediul Rural" s-a concentrat pe furnizarea unor servicii integrate adresate membrilor comunităţilor în care se află cele 12 centre din judeţele Alba, Bistriţa Năsăud, Cluj, Constaţa, Dolj, Ialomiţa, Ilfov, Maramureş, Neamţ, Teleorman şi Vâlcea.

Fundaţia Vodafone România este o organizaţie neguvernamentală românească, cu statut caritabil, distinctă şi independentă de operaţiunile comerciale ale companiei, înfiinţată în 1998. Până în prezent, Fundaţia Vodafone România a investit peste 30 milioane de euro în proiecte desfăşurate de organizaţiile non-profit partenere.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb