Proiect: Bugetarii cu atribuţii de control ar putea primi stimulente de până la 30% din salariu

F.A.
Politică / 9 ianuarie 2011

Bugetarii care au atribuţii de control ar putea primi totuşi stimulente, anunţă antena3.ro. Potrivit unui proiect aflat pe site-ul Secretariatului General al Guvernului, sporurile ar putea ajunge până la 30% din salariu. Stimulente vor primi cei care descoperă şi recuperează sume datorate la bugetul de stat. Prejudiciul semnalat trebuie să fie însă mai mare de 100.000 de lei.

Potrivit proiectului de lege, de stimulente vor avea parte angajaţii de la Garda Financiară, cea de Mediu, Inspectoratul de Stat în Construcţii, Inspecţia Muncii, Protecţia Consumatorului, Autoritatea Naţională Sanitar Veterinară, Autoritatea Naţională a Vămilor, precum şi cei din corpurile de control ale ministerelor, sau cei din primării.

Deocamdată iniţiativa legislativă se află în dezbatere publică, iar dacă va fi adoptată de Guvern, va merge în Parlament pentru aprobare.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Nu s-au taiat VENITURILE in 2010 - lasati abureala asta, mie, mi-a crescut venitul cu 56% in 2010, cu toate ca salariul mi-a scazut, iar la noi, in ministerul dezvolatarii sunt o gramada de fetze noi, adica, s-a angajat masiv. Parintilor mei nu le-a scazut pensia - ai mei nu sunt fosti militieni sau nomenclaturisti si nici secu. deci nu au pensii de mii de euro - oameni obisnuiti cu cite 40 de ani de munca si pensii de pina in 1,400, care nu s-au diminuat in 2010. Toata aceasta minciuna despre salariile mici si saracie nu mai prinde nicaieri. Nokia a constatat ca in romania este mai scumpa mina de lucru ca in germania si a decis sa se mute in Ucraina. EDAS a plecat de aici inapoi in anglia, unde costurile sunt mai mici (asa au declarat in toamna trecuta - s-a publicat declaratia in presa), etc. NU MAI CREDE NIMENI MINCIUNA PERPETUATA DE ATITIA ANI CA MINA DE LUCRU IN ROMANIA ESTE IEFTINA = NU ESTE ! Nici minciuna cu saracia nu mai merge , mai ales ca retailerii deschid magazine peste magazine - iar astia fac studii de market serioase = SUNT FOARTE MULTI BANI LA POPULATIE IN ROMANIA ! - vedeti statisticile BNR ref. la depozite ("lAR LA SALTEA PROBABIL CA ROMANII AU DE 3 ORI CIT LA BANCA). NU MAI INCERCATI SA INDUCETI IN EROARE POTENTIALII INVESTITORI sau neamurile voastre care muncesc banii din greu in strainatate pe care ii mintiti de ani de zile si le cereti bani. Romanii sunt bine platiti , fiindca ROMANIA ESTE TARA PRIN CARE, GRATIE BNR , SE SPALA BANII NEGRI AI U.E deci guvernul are bani (asa spune si presedintele).

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

12 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9742
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5156
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2830
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8940
Gram de aur (XAU)Gram de aur365.6995

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb