Protest al parlamentarilor AUR la Camera Deputaţilor

F.D.
Politică / 3 iunie

Protest al parlamentarilor AUR la Camera Deputaţilor

Un grup de parlamentari ai AUR, împreună cu liderul formaţiunii, George Simion, au protestat, luni, în faţa sălii de şedinţă a Biroului permanent al Camerei Deputaţilor, faţă de faptul că sala a fost încuiată şi totodată că a fost respinsă o solicitare privind convocarea Comisiei comune pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SRI, în cursul aceleiaşi zile, relatează Agerpres.

Iniţial, George Simion şi colegii săi au intrat în biroul preşedintelui Camerei Deputaţilor, Alfred Simonis, care nu era prezent, după care s-au deplasat la uşa sălii de şedinţă a Biroului permanent, unde au ascultat şedinţa care se desfăşura exclusiv online, în prezenţa jurnaliştilor. Printre mesajele afişate s-au numărat "Jos cu SRI din politică", Afară cu Dîncu de pe liste", "Vrem destructurarea reţelei coldiste".

George Simion a afirmat că parlamentarii AUR, semnatari ai solicitării privind convocarea Comisiei SRI, "sunt împiedicaţi să intre în sala de şedinţă", în timp ce alţi parlamentari AUR au amintit că reunirea în format online a fost o măsură impusă de pandemia de Covid-19.

"De frica legăturilor cu Coldea ei au închis această sală de şedinţă. Domnule Simonis, nu vă mai ascundeţi. (...) Îl au pe Dîncu pe liste, prietenul domnului Coldea, şi le este frică pentru că nu are ce căuta un serviciu de informaţii să fie prieten cu Dîncu, cu Simonis. (...) Am făcut şi astăzi solicitare şi la Cameră şi la Senat şi la Birourile permanente reunite pentru convocarea de urgenţă a acestei comisii. Parlamentul lucrează doar astăzi şi marţea viitoare", a susţinut liderul AUR, care a negat că ar avea legături cu Florian Coldea, aşa cum s-a vehiculat în spaţiul public.

El i-a cerut preşedintelui PSD, Marcel Ciolacu, să-l scoată pe Vasile Dîncu de pe liste: "Domnul Marcel Ciolacu să-l scoată pe Dîncu de pe liste. Poate face acest lucru. Este pe un loc eligibil domnul Dîncu, prietenul lui Coldea. E timpul să ia măsuri până la CSAT".

Protestul parlamentarilor AUR va continua în cursul după-amiezei de luni, când se va reuni plenul Camerei Deputaţilor.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. sustin intru totul demersul AUR , nu numai Dancu ,aceasta raie de care nu se poate scapa ,dar si altii din aceasta mafie .

    1. Si eu sustin . E absolut incorect constituțional ce se intțmplă cu SRI!

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb