Proteste anti-restricţii în Germania

J.P.
Internaţional / 13 martie 2021

Proteste anti-restricţii în Germania

Mai multe manifestaţii împotriva restricţiilor impuse pentru a limita răspândirea coronavirusului au adunat mii de oameni sâmbătă în mai multe oraşe din Germania, în ciuda riscului unui al treilea val al pandemiei, relatează Hotnews.

La Munchen, poliţia a anunţat că a dispersat o demonstraţie care a reunit câteva mii de oameni în apropierea sediului parlamentului bavarez.

Aproximativ 2.000 de persoane, potrivit poliţiei, au manifestat şi la Dusseldorf (vest), unde o paradă de o sută de rulote a traversat oraşul pentru a protesta împotriva măsurilor anti-Covid.

La Dresda (Saxonia), sute de oameni, inclusiv activişti de extremă dreapta şi anti-vaccin, au demonstrat, potrivit poliţiei locale.

Manifestarea a fost însă interzisă de autorităţile locale, decizie confirmată vineri seară de tribunalul administrativ.

Majoritatea manifestanţilor nu purtau măşti şi nu respectau distanţarea fizică, au deplâns poliţiştii din Dresda, un oraş din fosta RDG unde mişcarea anti-mască este deosebit de activă.

Opinia Cititorului ( 7 )

  1. Similar protestelor din Austria, membrii guvernului și parlamentari ai coaliției de la guvernare, i-au desemnat pe protestatari ca fiind de extrema dreapta, huligani, etc. Ce discurs comunist vis a vis proprii cetățeni, familii cu copii, profesori, medici, avocați. Cat de disperata o fi Merkel, sa ajungă sa se comporte ca un dictator pe ducă?

    1. S-a umplut lumea de teroristi, care contesta opinia specialistilor.

      Niste zanateci care cred in ifose precum libertatea de exprimare, cand de fapt terorizeaza si zadarnicesc efortul autoritatilor de a combate pandemia. 

      Așa era pe timpul lu Stalin. Daca se opuneau colectivizării ii faceau de rahao in fata întregii comunități și puneau poze cu ei pe toate gardurile.

      Traim un nou stalinism de colhoz. 

      bravos maretule

      aceste cateva randuri ti-au venit in pix la buda sau erai cu patura in cap? 

    Foarte bine s au trezit și nemții acum. PINA acum o aclamat pe MAMA MERKEL. Uitați dragi romanii ce a putut face aceasta CURVA MUISTA, HITLERISTA, SATANIST A. D în cauza ei sa SINUCIS soția lui HELMUT KOHL. TIRFA ia spart CĂSNICIA. Ca sa fie PROMOVATA ia SUPT PULA pina la lăsat INVALID ÎN CĂRUCIOR. De ce a UMILITO DOMNUL TRUMPH.Ce ia spus TU MUISTO CURVO, SATANISTO, HITLERISTO AI DISTRUS EUROPA. Ea știe ce are acasă numai BULANGII, POPONAR II, HOMALAII ȘI LESBOAICE. A adus toate CIORILE, toți ȚIGANII, BUZATU, AFRICANII, ARABII, SERIE II, AFGANISTANUL, TALE BANII ca să i FUTA CUR VELE EI GRASE, PROASTE ȘI URITE.Dar noi romanii ii suportam interesele ei de ni la pus peste vointa noastră de vot președinte pe acest MENGHELEV DOCTORUL LUI HITLER, CRIMINAL ÎN SERIE, TRĂDĂTOR DE TARA, W. C. UL. PUBLIC AL GAY LOR DE LA BRUXELLES, FETELEUL IOHANES DIN 2014.Toate relele făcute împotriva noastră, noi fără vina i se întorc înapoi. GHINION.

    1. youtu.be/8Gv0H-vPoDc

      Multumesc pentru link. Nu stiam acest cantec al lui "Weird Al" Yankovic

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb