Proteste în Bucureşti, împotriva Certificatului Verde

G.B
Miscellanea / 7 noiembrie 2021

Proteste în Bucureşti, împotriva Certificatului Verde

Actualizare - În jurul orei 19:00, aproximativ 500 de persoane erau adunate la protest, potrivit reprezentanţilor Jandarmeriei Capitalei.

Conform cadrului legal în vigoare, în actualul context epidemiologic, organizarea de mitinguri şi demonstraţii este permisă cu un număr de maximum 100 de persoane, în condiţiile Legii nr. 60/1991.

Potrivit unui comunicat al Jandarmeriei participanţii la protest ar trebui să respecte următoarele măsuri:

- purtarea măştii de protecţie, astfel încât să acopere nasul şi gura;

- dezinfectarea obligatorie a mâinilor, pentru toate persoanele care sosesc în spaţiul în care se desfăşoară mitingul sau demonstraţia;

- menţinerea distanţei fizice de minimum un metru între participanţi şi asigurarea unei suprafeţe de minimum 4 mp/persoană, acolo unde este posibil;

- dezinfectarea mâinilor persoanelor care distribuie eventuale materiale pe perioada desfăşurării mitingului sau a demonstraţiei.

În ciuda acestor măsuri mulţi dintre participanţii la protestul din această seară nu poată masca de protecţie sanitară.

---

Actualizare - Protestatarii au spart cordoanele de jandarmi şi au ocupat bulevardul de la Universitate îngreunând traficul din zonă.

Oamenii îmbrăcaţi în costume populare veniţi din mai multe colţuri ale ţării spun că nu au de gând să plece acasă şi le cer bucureştenilor să li se alăture.

---

Actualizare - Copreşedintele AUR George Simion se află printre protestatarii din centrul Capitalei

Liderul AUR George Simion s-a alăturat protestatarilor din Piaţa Universităţii care cer dreptul la libera circulaţie şi la muncă.

"Am venit în piaţă pentru că am rămas singuri în Parlament. PSD şi PNL bat palma aşa că singura soluţie este la popor. Nu o să permitem impunerea dictaturii şi o să luptăm până la capăt. Sper să le dea Dumnezeu parlamentarilor mintea cea bună să renunţe la această formă de dictatură şi să susţină alături de AUR libertatea şi credinţa românilor", a declarat George Simion.

---

Certificatul verde scoate oamenii în stradă. Nemulţumiţi de noile reguli, care aşteaptă să primească undă verde în Parlament, protestatarii au anunţat că se strâng în această seară în Piaţa Universităţii. Ei le cer parlamentarilor să nu voteze introducerea certificatului la locul de muncă. În tot acest timp, PSD vine cu propriile modificări la legea cerută de medici, relatează Realitatea PLUS.

În acest moment sunt câteva sute de persoane prezente în Piaţa Universităţii care încearcă să blocheze partea carosabilă şi scandează "Jos Arafat! Jos Mascarada! Jos Cîmpeanu!", "Baricada Vie", "Nu vaccinării. Copiii noştri nu sunt cobaii voştri", "Nu certificatului verde, Nu vaccinării obligatorii, Nu segregării", "PNL+PSD = vaccinarea obligatorie".

În acelaşi timp, în piaţă se strâng semnături pentru demiterea Preşedintelui Klaus Iohannis.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. Am fost pe la ora 17, erau putini si mai era un excentric care striga in portavoce "sa plece satanistul".

    Asa joaca serviciile. .... baga in fata niste marionete care interpreteaza roluri de "religiosi scelerati" pentru a indeparta oamenii de centru de aceste proteste. Asa au distrus aceste miscari anti-certificate verzi. 

    1. Daca is asa bune serviciile astea ar trebuie sa ii punem pe ei sa faca tot, sa ne faca si educatie, sa fim o tara de oameni profesionisti ca la servicii si ajungem #1.

      Proteste publice nu au nici o valoare. 

      Lumea deja protesteaza de mult. Nu se vede? 

      Asa era si pe vremea odiosului, nu aveau valoare protestele iar oamenii nu protestau.

      Nu voi puneti serviciile sa faca ceva, este invers. Nu se vede? 

      sint bune la facut rau ! sa bagi intr-o astfel de demonstratie , religiosi scelerati si din aia care spun ca-ti cresc cozi si solzi dupa vaccin , nu vad ceva bun . sint biune sa faca bani si mofturile strainilor

    De fapt, razboiul civil inevitabil salveaza Romania de un alt genocid! Cand mureau 800 de oameni pe zi in 2016, le durea undeva pe televiziunile ticaloase de asta, de sistemul medical prabusit, de lipsa de medicamente! Politicienii nu observau atunci aceste morti… ATUNCI, cei care au inchis 67 de spitale atunci si nu au construit spitale de top fac acum apologia nazismului! ”Iti vom face un simplu vaccin, ne pasa foarte mult de tine, chiar daca vei muri, o vei face pentru tine! Dacă mori de cancer, de frig, de inimă, de diabet, din cauza spitalelor închise, puțin ne pasă, NOUĂ NU NE PASĂ!” , spuneau acum acesti Politicieni ai Mortii! Certificatul verde inseamna Dictatura Nazista Sanitara! De ce nu vindeca pe cetateni de cancer, de boli de inima si de diabet, daca sunt asa de bine intentionati? Copiii vaccinati vor deveni sterili sau paralizati! Certificatul verde presupune si Steaua lui David pentru Nevaccinati! Mirosea a praf de pusca!

    suntem condusi de oameni care gireaza sinuciderea poporului roman

    nu mai iesim la prosteste de week-end si de noapte ... dupa "aventura" rezist unde am crezut ca vom mai schimba ceva (cine ce ar fi schimbat urland la luna in frigul iernii , intr-o noapte de week-end ?!?!?!?)  

    e nevoie de un soc social puternic pentru a reporni inima poporului roman.  

    altfel.... in absenta acestui soc.... suntem in situatia oalei cu broscute incalzita la foc mic... stiti situatia? daca iei broscute intr-o oala si o incalzesti la foc mic , broscutele vii din oala vor asimila continuu incalzirea lenta a apei fara sa reactioneze (sa sara din oala de pe foc salvandu-se).... doar un foc mare si brusc care sa produca o variatie perceptibila de temperatura mai poate salva broscutele romance din oala neo-marxismului satanist si eugenist girat de pnl, usr si mai nou psd 

    E nevoie de o terapie de soc pentru continuitatea poporului roman si sper ca sunteti de acord cu mine.  

    1. ne vedem in Parlament, broscutelor! ....

      Ce traiesti tu e terapia de soc. (Vezi si The Shock Doctrine).

      Deci nu cred ca mai e nevoie de inca un soc ca sa se intample ceva. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb