PROTESTELE ANTI-RESTRICŢII DIN CAPITALĂ Prefectul, şefii Poliţiei şi Jandarmeriei Bucureşti, declaraţii de la ora 8.30

C.I.
Miscellanea / 30 martie 2021

Prefectul, şefii Poliţiei şi Jandarmeriei Bucureşti, declaraţii de la ora 8.30

Direcţia Generală de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, împreună cu Instituţia Prefectului Municipiului Bucureşti şi cu Direcţia Generală de Poliţie a Municipiului Bucureşti organizează în această dimineaţă o declaraţie de presă pe tema incidentelor de ieri noaptea, când persoane violenţe infiltrate printre cei care manifestau împotriva restricţiilor de circulaţie, au aruncat cu pietre în jandarmi, au distrus automate stradale şi magazine, mai mulţi dintre ei fiind reţinuţi, conform News.

Declaraţia de presă este programată la 8:30 şi va fi susţinută de colonel Ionel-Cătălin Stegăroiu - director general al Direcţiei Generale de Jandarmi a Municipiului Bucureşti, Alin Stoica - Prefectul Municipiului Bucureşti şi comisar-şef de poliţie Bogdan Berechet - director general al Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti.

În Bucureşti şi în alte oraşe, protestele faţă de restricţiile impuse în contextul pandemiei au început concomitent, luni, la ora 17:00. În Capitală, manifestanţii de la Piaţa Universităţii au pornit în marş către Piaţa Victoriei, unde s-au unit două grupuri de protestatari. Numărul maxim de persoane care au voie să participe la acţiuni de protest a fost cu mult depăşit.

Între protestatari s-au aflat iniţial liderul AUR, George Simion, dar şi parlamentarul Diana Şoşoacă.

Ulterior, amploarea protestului din Capitală s-a redus considerabil, iar Jandarmeria chiar a anunţat în jurul orei 23:00, că nu pregăteşte intervenţia în forţă la protestul din Capitală, întrucât nu au fost incidente care să impună o astfel de intervenţie.

Un grup de manifestanţi a pornit, însă, către Piaţa Unirii, unde s-au produs violenţe şi distrugeri. Au fost sparte vitrinele magazinelor, au fost agresaţi jandarmii, iar mai multe persoane agresive au fost reţinute.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. paznicii hotilor cu legea n mina care falimeteaza afacerile mici si mijlocii si ruineaza milioane de oameni lasindui fara munca de o viata, lasindu i prada bancilor,gonindu i si pe alti romani din tara.....in favoarea digitalizari.....prin asa zisa pandemie, vaccinare si lockdown.

    1. exact asta inseamna "The Great Reset" - miscare nebuneasca initiata de Klaus Schwab - comunistul care conduce clubul de la Davos (WEF- world economic forum) ...

      saraceste-i ...  

      lasa-i fara joburi...  

      dezumanizeaza-i frin foame... 

      si iti vor manca din palma. 

      asa se instituie o dictatura globala..... initial prin mijloace sanitare (aparent sanitare) , apoi mijloace economice.  

      statele nationale vor crapa ca nucile sub presiunea datoriilor acumulate ....pe fondul asa zisei pandemii ... (vezi si situatia din Romania cu tratamente de 8000 ron/pacient covid .... in loc de 100-200 ron / pacient.... tinta e ruperea Romaniei la nivel de datorie guvernamentala care e programata sa creasca pana la cer.... inainte sa crape Statul Roman pentru a fi dizolvat in Dictatura Globala).  

      sper ca am fost clar cu ce am scris.  

      veti vedea ca dupa ce o sa va saraceasca ca pe niste caini rapciugosi , o sa vina cu un nou concept:

      VENITUL MINIM GARANTAT = bani (putini , dar lunari...gen 800-1200 ron) dati oamenilor care sunt someri pe timp lung si care nu gasesc de munca datorita conditiilor economice auto-distructive induse de guvernele nationale care aleg sa se dizolve in Marea Dictatura Sanitara Globala.  

      cand auziti pe cineva ca vine in public cu ideea VENITULUI MINIM GARANTAT sa-l ucideti!

      E frate cu satanistii externi ! E vandut satanei!  

    mare atentie ce "schimbare" va doriti, sa nu vina runda 2 de dictatori sanitari la putere prin PSD !

    satanistii externi au capturat in intregime si PSD prin Cercel si Rafila - locotenentii diavolilor externi ai dictaturii sanitare !  

    mare atentie cu psd - cine crede ca psd e o alternativa reala la pnl-usr-udmr ...inseamna ca nu a inteles exact unde e riscul si castigul.... si usr si pnl si psd si udmr sunt marii captivi ai dictaturii sanitare externe care a fost aruncata asupra Romaniei.  

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb