PSD a reclamat la poliţie o ziaristă care postase pe Facebook rezultatul alegerilor din Noua Zeelandă

E.D.
Politică / 6 noiembrie 2014

Jurnalista Monalise Hihn de la Ştiriflux.ro din Hunedoara a fost reclamată la Poliţie de PSD pentru că a postat pe contul personal de Facebook rezultatul alegerilor din Noua Zeelandă în primul tur al alegerilor prezidenţiale, transmit sursele din presă.

Monalise Hihn, Monalise Hihn, care lucrează la stiriflux.ro şi Europa FM, a fost chemată la audieri la Poliţia Deva, în urma unei plângeri a PSD Hunedoara.

Partidul cerea în plângerea adresată poliţiei "înlăturarea de îndată" a unui mesaj pe care ziarista îl postase pe contul său de Facebook, în ziua alegerilor, potrivit sursei citate.

Postarea pentru care a fost reclamată ziarista: "Procesul electoral în Noua Zeelandă s-a închis: Klaus Iohannis 66, Monica Macovei 28, Elena Udrea 13, Victor Ponta 7, Calin Popescu Tariceanu 6, Corneliu Vadim Tudor 6, Teodor Melescanu 2, Funar 4, Dan Diaconescu 2, Kelemen Hunor 1", a scris duminică pe Facebook jurnalista Monalise Hihn.

Monalise a explicat ulterior situaţia, printr-un editorial : "Este interzisă campania electorală în audio-vizual, în spaţiul public, în secţiile de votare ş.a.m.d. Le recomand călduros celor de la PSD Hunedoara să citească legislaţia postată pe site-ul www.bec.ro. Şi ce campanie electorală am făcut, când toată ziua am postat pe contul meu exit-poll-urile care îl dădeau câştigător pe Victor Viorel Ponta? Dincolo de ridicolul absolut al situaţiei este altceva - TEAMA lor!

Mai este ceva mult mai grav - apucăturile stalinisto-ceauşisto-comuniste. Nu cred că mai există în ţara aceasta un caz similar de plângere formulată împotriva cuiva. Sigur că datele le-am preluat de la alţii, că nu sunt chiar prezicător în stele. A fost plin internetul duminică de ele. Apropo, domnilor de la PSD, nu există reglementări în ceea ce priveşte spaţiul virtual. Am văzut aceasta duminică, exact pe pagina oficială a candidatului dumneavoastră, Victor Viorel Ponta, care ne îndemna în limba engleză să stăm calmi şi să îl votăm. N-a făcut nimeni plângere împotriva lui.

Ştiţi ce am învăţat din această păţanie? Că vă e foarte frică şi de umbra voastră. Vă e frică pentru că vă imaginaţi că dacă Victor Viorel Ponta nu câştigă vă veţi pierde puterea, şi cât vă doriţi să ne controlaţi! Până şi conturile de pe reţelele de socializare sunt un pericol pentru voi! Nu suportaţi ideea că există oameni care nu gândesc ca voi! "Gândim la fel, simţim la fel!", nu-i aşa?! Chiar nu cred că se poate!".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb