PSD ar putea cere convocarea unei sesiuni extraordinare a Parlamentului

F.A.
Ziarul BURSA #Politică / 16 iulie 2007

Partidul Social-Democrat (PSD) va solicita convocarea Parlamentului într-o sesiune extraordinară dacă preşedintele Traian Băsescu va retrimite Legea pensiilor pentru reexaminare, a declarat, ieri, într-o conferinţă de presă, purtătorul de cuvânt al PSD, senatorul Cristian Diaconescu. Conform acestuia, dacă şeful statului va retrimite Parlamentului această lege, va trebui să prezinte, în cererea de reexaminare atât obiecţiile sale privind unele articole, cât şi măsurile care ar trebui luate.

Senatorul PSD a subliniat că în cazul în care se va ajunge la convocarea unei sesiuni extraordinare se va discuta numai Legea pensiilor şi nu şi alte proiecte legislative. Diaconescu a spus că recentele "discuţii" în care s-a acreditat ideea că s-ar intenţiona convocarea unei sesiuni extraordinare pentru adoptarea unui alt pachet de legi, sunt "neavizate".

Cristian Diaconescu a precizat că Legea pensiilor a fost unul dintre subiectele discutate în şedinţa de vineri a Comitetului Executiv Naţional al PSD, prilej cu care a fost reiterată solicitarea adresată şefului statului de a promulga această lege. Pe de altă parte, senatorul PSD a anunţat că parlamentarii social-democraţi vor continua să susţină proiectele cuprinse în Programul România Socială şi vor iniţia, la toamnă, o serie de proiecte legislative de stânga. Diaconescu a subliniat că aceste proiecte "nu vor afecta echilibrul macroeconomic" şi că vor fi însoţite de o analiză privind efortul bugetar necesar pentru aplicarea lor.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb