PSD Tulcea propune modificarea legii consumatorului vulnerabil, ca populaţia Deltei să beneficieze de un cost redus la electricitate

G.U.
Politică / 13 octombrie 2021

PSD Tulcea propune modificarea legii consumatorului vulnerabil, ca populaţia Deltei să beneficieze de un cost redus la electricitate

Organizaţia PSD Tulcea susţine necesitatea modificării legii consumatorului vulnerabil tot printr-o lege, astfel încât populaţia din Delta Dunării să beneficieze de un cost redus la energia electrică, chiar dacă Guvernul a emis o hotărâre care confirmă această facilitate pentru locuitorii din comunităţile izolate de ape, informează Agerpres.

Preşedintele organizaţiei judeţene a PSD, Horia Teodorescu, a declarat pentru Agerpres că modificarea legii consumatorului vulnerabil necesită timp.

"Am depus documentele pentru modificarea legii consumatorului vulnerabil prin care zonele aşa numite sărace, Delta Dunării şi Munţii Apuseni, erau excluse de la scutirea cu 50% de la plata energiei electrice. Între timp Guvernul s-a autosesizat şi a dat o hotărâre prin care a redat aceste drepturi celor două zone, dar noi continuăm demersul, pentru că modificarea legii trebuie făcută tot printr-o lege. Durează mai mult să modifici o lege dezbătută în Parlament", a menţionat preşedintele organizaţiei judeţene a PSD.

În urma apariţiei legii consumatorului vulnerabil, mai multe autorităţi tulcene s-au sesizat cu privire la faptul că populaţia Deltei va rămâne fără subvenţia la energia electrică.

"Subvenţia la energia electrică înseamnă foarte mult. Dacă nu ar fi subvenţia, s-ar consuma foarte multă masă lemnoasă din Deltă. Plătim cu 50% mai puţin pentru o cantitate consumată de până la 600 de kilowatt, iar pentru ce depăşim plătim normal. Toată populaţia din Deltă este izolată", a declarat Ştefan Marin, în vârstă de 55 de ani, din Sulina.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb