PUGILISM Distanţarea fizică este ignorată pentru o centură de campion

O.D.
Ziarul BURSA #Sport / 7 octombrie 2020

Pugilistul Viorel Simion va boxa mâine cu ucraineanul Denis Berincik, care îşi pune în joc centura de campion WBO Internaţional la categoria uşoară, în gala K2 Promotions, care se va disputa la Brovary (Ucraina). Simion, 39 de ani, revine în ring după o absenţă de 18 luni.

Pugilistul Viorel Simion va boxa mâine cu ucraineanul Denis Berincik, care îşi pune în joc centura de campion WBO Internaţional la categoria uşoară, în gala K2 Promotions, care se va disputa la Brovary (Ucraina). Simion, 39 de ani, revine în ring după o absenţă de 18 luni.

Amatorii de box se pot bucura de un nou meci important în care este implicat un sportiv autohton, după multe luni de pauză. Pugilistul Viorel Simion va boxa mâine cu ucraineanul Denis Berincik, care îşi pune în joc centura de campion WBO Internaţional la categoria uşoară, în gala K2 Promotions, care se va disputa la Brovary (Ucraina). Simion, 39 de ani, revine în ring după o absenţă de 18 luni. Viorel Simion, medaliat cu bronz, ca amator, la Europene şi Mondiale, participant la Jocurile Olimpice de la Atena, a deţinut la profesionişti titlul IBF International la categoria pană şi a adunat 25 de meciuri, din care a pierdut doar 3. Simion este încrezător în şansele sale: "Am un meci important şi destul de greu, dar am muncit mult pentru asta. Urc două categorii peste ceea ce făceam eu, dar îmi convine, mă simt OK. Sper să şi fac o figură bună, să bat şi să vin cu centura acasă. L-am văzut pe ucrainean, tehnic nu cred că mă depăşeşte, sigur nu mă depăşeşte, dar ca forţă, da. Pentru că el vine de la 63,5 kg şi contează câteva grame în plus, dar câteva kilograme... şi deşi meciul este la el acasă, sunt obişnuit, aşa cum am făcut meciuri frumoase şi în afară - şi în Anglia, şi în America - sper şi acesta să fie unul foarte frumos''. Denis Berincik a fost vicecampion olimpic (2012) şi mondial la amatori (2011), iar la profesionişti este neînvins în 13 meciuri disputate. Din 2018, boxerul ucrainean deţine centura WBO International, după ce l-a învins pe filipinezul Cristobal Rosekie.O victorie în faţa ucraineanului Denis Berincik l-ar aduce pe Simion în primii cinci la această categorie şi ar putea putea lupta în curând pentru titlul mondial.Până în prezent, doar patru pugilişti din ţara noastră deţin titlul mondial la box profesionist la primele ptru versiuni importante: Mihai Leu, Leonard Doroftei, Lucian Bute şi Adrian Diaconu.

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb