PURINA va lansa peste 20 de produse noi în următoarele luni

A.V.
Companii / 4 octombrie 2023

Diana Bejan, Business Executive Officer PURINA® Romania, Bulgaria, Adriatic (South East Market), Nestle

Diana Bejan, Business Executive Officer PURINA® Romania, Bulgaria, Adriatic (South East Market), Nestle

Diana Bejan, Business Executive Officer PURINA® Romania: "Piaţa locală de hrană pentru animale de companie înregistrează, de câţiva ani, o creştere constantă de aproximativ 20% pe an, în valoare"

PURINA®, unul din cei mai mari producători de hrană de pisici şi câini la nivel mondial, deţinut de Nestle, va lansa peste 20 de produse noi în următoarele luni, ca să răspundă nevoilor în creştere de îmbunătăţire a sănătăţii şi bunăstării animalelor de companie din ţara noastră, a anunţat compania alimentară astăzi, cu ocazia Zilei Internaţionale a Animalelor.

Diana Bejan, Business Executive Officer PURINA® Romania, Bulgaria, Adriatic (South East Market), Nestle, a declarat într-o întâlnire cu jurnaliştii: "Piaţa locală de hrană pentru animale de companie înregistrează de câţiva ani o creştere constantă de aproximativ 20% pe an, în valoare. Evoluţia pieţei este datorată şi faptului că iubitorii de animale acordă o importanţă din ce în ce mai crescută unei alimentaţii sănătoase şi echilibrate pentru prietenii lor patrupezi. PURINA® colaborează cu experţi în domeniu pentru a oferi produse care asigură un nivel echilibrat de nutrienţi, prin beneficii dovedite ştiinţific. Pisicile şi câinii sunt membri importanţi ai familiilor noastre, de aceea continuăm să ne implicăm activ în proiecte educaţionale şi astfel, cât mai multe familii din România să se bucure de animale de companie sănătoase şi fericite. De asemenea, ne vom concentra pe scăderea numărului de ambalaje de unică folosinţă cu ambiţia ca, până în 2025, 100% din ambalajele noastre să fie reciclabile sau reutilizabile".

Portofoliul PURINA® este variat şi asigură hrană pentru câini şi pisici cu mărci precum PRO PLAN®, PRO PLAN® Veterinary Diets, Cat & Dog CHOW®, Gourmet®, Felix®, ONE®, Friskies® şi Darling®. Mărcile sunt adaptate nevoilor nutriţionale specifice în funcţie de talie, vârstă sau alte particularităţi medicale. Potrivit statisticilor, în România sunt aproximativ 4,3 milioane de pisici şi peste 4 milioane de câini.

PURINA® îşi propune ca până în 2025, 20% din proteinele provenite din cereale şi legume să fie obţinute din surse bazate pe metoda agriculturii regenerative şi va ajunge la 50%, până în 2030. Aceste obiective au ca scop îmbunătăţirea calităţii solului şi contribuie la reducerea emisiilor totale de carbon ale companiei.

PURINA® a fost fondată în anul 1894 de către William H. Danforth şi era iniţial cunoscută drept Compania Robinson-Danforth. PURINA® a fost pionier în studiile de nutriţie, iar după 30 de ani de la apariţie, a deschis primul centru de îngrijire a animalelor de companie. Acesta a fost momentul în care au început cercetările de nutriţie pentru perfecţionarea produselor. După doi ani de studii, apare pe piaţă prima hrană completă pentru câini şi pisici.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb