Putin a solicitat propuneri de la comandanţii forţelor sale armate privind campania militară în Ucraina

S.B.
Internaţional / 17 decembrie 2022

Putin a solicitat propuneri de la comandanţii forţelor sale armate privind campania militară în Ucraina

Preşedintele Vladimir Putin a solicitat propuneri de la comandanţii forţelor sale armate cu privire la modul în care cred aceştia că ar trebui să se desfăşoare campania militară a Rusiei în Ucraina, în timpul unei vizite la sediul operaţiunilor, a anunţat sâmbătă Kremlinul, informează news.ro.

În imaginile video difuzate de Kremlin, Putin a prezidat o întâlnire cu aproximativ o duzină de persoane la o masă circulară, flancat de ministrul Apărării Serghei Şoigu şi de şeful Statului Major militar Valeri Gerasimov.

Putin a fost apoi prezentat în fruntea unei alte mese de conferinţă de la sediul grupului de lucru comun, cerând sugestii de la un număr de comandanţi militari.

"Vom asculta pe comandanţii din fiecare direcţie operaţională şi aş dori să aud propunerile dumneavoastră cu privire la acţiunile noastre imediate şi pe termen mediu", a spus Putin.

Generalul Forţelor Aeriene Serghei Surovikin, comandantul general al forţelor ruse care luptă în Ucraina, a fost de asemenea prezentat participând la întâlniri, în fotografii de pe site-ul Kremlinului.

Putin a petrecut toată ziua vineri la sediul grupului de lucru, a declarat purtătorul de cuvânt al său, Dmitri Peskov, agenţiei de presă Interfax.

Nu au fost raportate alte detalii despre vizita lui Putin sau despre locaţia sediului.

Opinia Cititorului ( 8 )

  1. TREBUIE SUGRUMATI LA PETROL si gaze pt ca pe asta se bazeaza tot razboiul lu Putler. sa n-aiba bani de pensii o luna si bye bye putler

    1. Russia este un colos ce nu poate fii sugrumat..... Ukraina este terminata.....

      mars haurist tradator

      Pai, gazele si petrolul rusii le vand la greu in Asia, catre China, India, Pakistan si Turcia, de unde fac rost de bani fara numar, asa ca dorinta ta ramane de domeniul SF!

      De la ce ospiciu ai evadat? Probabil ca au uitat aia de-acolo, sa-ti dea pastilele si sedativele!

    Sanctiunile nu prea au succes cata vreme India si China cumpara petrol cu 2 maini la discount, adica $65 /baril. Deci, singura solutie o victorie a Ucrainei, complicat!

    Are Russia macar un general adevarat care sa ii spuna ca singura solutie militara e retragerea sau acolo sunt doar niste APV-isti cu ochii la ciupeala si pensii ce stau ghiocel in fata lui sefu si trimit zeci de mii de rusi sa moara?

    daca vrei sa ai sanse sa vezi steagul alb ridicat prin lovituri nucleare va trebui acoperita intreaga ukraina , zelenski lichidat ,lovituri in orase priportional cu marimea , dupa care urmeaza consecintele , ukraina nu e japonia in mijlocul oceanului , radiatiile vor cuprinde vaste zone inclusiv rusia ,exod al europenilor, toti vor cauta sa fuga cit mai departe, in emisfera sudica cel ma bine, dezastru economic planetar ,zone de nelocuit pe zeci de ani ,dezastru alimentar , sa se gindeasca bine ,afara de continuarea lovirii in electric trebuie lovit in puncte sensibile, satelitii lui musk care n-a avut ce face si le-a deschis ferestruica spre paradis , incetinirea deplasarii cit mai mult inseamna aprovizionare slaba ca inainte de aparitia 'calului de focl, cai ferate ,drumuri principale gari , depozite combustibil , fabrici esentiale, artilerie de mare precizie , megatun sau ceva asemanator de precizie, folosirea materialelor inflamabile , focul grecesc, recompensa ptr zelenski 1-10 mild dolari in gold

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb