PwC va investi 6 milioane dolari pentru dezvoltarea ESG în statele din regiunea Europei Centrale şi de Est, inclusiv România

G.U.
Companii / 28 septembrie 2021

PwC va investi 6 milioane dolari pentru dezvoltarea ESG în statele din regiunea Europei Centrale şi de Est, inclusiv România

PwC Europa Centrală şi de Est (ECE) va investi 6 milioane de dolari în următorii doi ani pentru a dezvolta serviciile dedicate politicilor de mediu, sustenabilitate şi guvernanţă (ESG), în cele 29 de state din regiune, inclusiv România, şi va înfiinţa un centru de excelenţă pentru a consilia clienţii cu privire la strategia şi raportarea în acest domeniu, informează compania într-un comunicat de presă.

Anunţul a fost făcut cu ocazia evenimentului de lansare regională a noii strategii globale "The New Equation", axată pe patru piloni: ESG, îmbunătăţirea competenţelor (upskilling), oameni şi reducerea emisiilor de carbon.

"Pentru a reuşi în actualul climat global, companiile trebuie să câştige încrederea părţilor interesate şi să ofere rezultate susţinute. Prin capabilităţile noastre din PwC ECE, asociate cu investiţii inteligente şi angajament faţă de clienţi şi părţile interesate, putem contribui la consolidarea încrederii în societăţile noastre şi la crearea de soluţii durabile la provocările cu care ne confruntăm", a declarat Nick Kos, CEO PwC ECE.

"Sub presiunea reglementărilor, a investitorilor şi a societăţii, mediul de afaceri trebuie să demonstreze că poate crea valoare pe termen lung gestionând problemele ESG. În acest context, companiile vor traversa în următoarea perioadă tranziţia către modele de operare eficiente, responsabile şi transparente care necesită transformare, cerinţe de conformare, raportare şi implementare a tehnologiilor adecvate", a declarat Dinu Bumbăcea, Country Managing Partner PwC România şi Moldova.

Investiţii suplimentare în dezvoltarea oamenilor şi a portofoliului de servicii

În acelaşi timp, PwC ECE va continua investiţiile în consolidarea serviciilor pentru clienţi: audit extins, transformare digitală, prevenirea criminalităţii financiare, cloud computing, robotică şi automatizare.

Potrivit comunicatului, angajamentele suplimentare includ un program ambiţios de îmbunătăţire a competenţelor digitale ale celor 12.000 de angajaţi din Europa Centrală şi de Est până la sfârşitul anului fiscal 2022, precum şi îndeplinirea angajamentului global de a atinge zero emisii de carbon până în 2030.

De asemenea, PwC ECE are în vedere extinderea programelor de voluntariat pro bono în întreaga regiune pentru a îmbunătăţi competenţele digitale ale copiilor şi comunităţilor defavorizate. Compania are deja un program de educaţie în domeniul securităţii cibernetice în 5 ţări din regiune care a fost iniţiat de România şi care urmează să fie extins în alte teritorii.

Compania va aloca peste 10 milioane dolari pentru dezvoltarea angajaţilor, pentru starea de bine şi sănătatea acestora, inclusiv implementarea "Flexible Friday". Având în vedere tendinţele în schimbare a forţei de muncă şi a impactului pandemiei asupra angajaţilor, PwC ECE a implementat oficial o politică de lucru hibridă în toată regiunea, aşteptările fiind ca 40-60% din timpul de lucru să se desfăşoare de la distanţă pe termen lung, se menţionează în comunicat.

PwC ECE cuprinde 29 de state, printre care Romania, Bulgaria, Polonia, Cehia, Ungaria, Croaţia, Slovenia, mai mult de 12.000 de angajaţi.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb