Pászkány vrea să vândă CFR unui multimilionar arab

V.B.
Sport / 12 martie 2014

Finanţatorul echipei CFR Cluj, Árpád Zoltán Pászkány, a declarat astăzi la un post de televiziune că este dispus să cedeze pachetul majoritar de acţiuni al clubului de fotbal, surse din presa locală scriind că Dubai va fi noua destinaţie de afaceri a domniei sale.

Presa locală citează surse din anturajul clubului feroviar, potrivit cărora patronul din Gruia negociază cedarea pachetului majoritar de acţiuni către un arab multimilionar pe care l-a cunoscut în Dubai.

Pászkány a spus: "Mai mult decât a câştiga campionatul României şi un rezultat acceptabil în UCL (Uefa Champions League - n.r.), eu nu pot. Ar fi nevoie de un plus de 15-20 de milioane de euro pe an pentru a ne putea propune altceva, iar eu nu am cum. Dacă va veni un consorţiu dispus să investească, eu sunt dispus să cedez pachetul majoritar de acţiuni".

Patronul echipei clujene a mărturisit că n-a mai promis prime de joc de la meciul cu Inter, din urmă cu un an: "Ultima primă am oferit-o acum un an, cu Inter Milano. În regulamentul de la CFR, este stipulat clar că orice clasare mai jos de locul 3 nu dă dreptul la nicio primă, indiferent de adversar sau competiţie".

Preşedintele grupării clujene, Iuliu Mureşan, a anunţat, pe 8 martie, la un post TV, că Paszkany îşi va vinde acţiunile dacă va fi contactat de cineva important: "Clubul nu am dori să... şi nici Arpi nu ar dori să îl vândă, dar, dacă ar mai veni nişte milioane la buget, nu ne-am supăra. Orice club ar gândi aşa, dar nu se pune problema de a se vinde clubul. Dacă ar veni alţi acţionari, ca să fie un buget consistent, am putea să facem din nou performanţă aşa cum am făcut. Un parteneriat ar fi posibil, dacă s-ar pune problema, să vină cineva important. Arpi ar fi dispus să vândă pachetul majoritar pentru binele echipei".

Arpad Paszkany deţine clubul de fotbal CFR Cluj de la inceputul anilor 2000.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb