Qualysoft România a încheiat anul 2022 cu o creştere de 55% a cifrei de afaceri

D.T.
Companii / 15 februarie 2023

Qualysoft România a încheiat anul 2022 cu o creştere de 55% a cifrei de afaceri

Compania de servicii software Qualysoft Romania a înregistrat o creştere cu 55% a cifrei de afaceri comparativ cu exerciţiul financiar precedent, conform unui comunicat remis redacţiei.

Potrivit comunicatului citat, numărul de angajaţi a crescut cu 25% fiind selectaţi specialişti pentru roluri-cheie care lucrează în proiecte naţionale şi globale cu o complexitate ridicată. O parte dintre ei, spre exemplu, lucrează la digitalizarea ANAF-ului din Indonezia, unul dintre cele mai extinse proiecte în care echipa de specialişti IT de la Bucureşti este implicată.

"Deşi contextul global şi regional a fost unul dificil şi va continua să rămână aşa cel puţin în următoarele şase luni, compania noastră a reuşit să îşi atingă obiectivele de creştere şi chiar să le depăşească în anumite segmente. Pe lângă ţintele volumetrice atinse, am reuşit să ne cristalizăm şi un focus vertical pe domenii cum ar fi Servicii Financiare, Telecom, Retail, Energie şi Utilităţi, Industrie ş.a.m.d., dar şi să aplicăm expertiza acumulată în proiecte de dezvoltare şi digitalizare, chiar la nivel local. Pentru ele, am reuşit să utilizăm şi capacitatea şi expertiza grupului, foarte pregnante în zona de soluţii la cheie sau în zona de low-code/no-code. În paralel, încercăm să acordăm o atenţie sporită şi vom investi din ce în ce mai mult în dezvoltarea capitalului uman care foarte probabil ne vor menţine un grad de retenţie foarte bun, unul etalon pentru piaţa locală. Rămânem însă precauţi referitor la perspectivele acestui an.", explică Radu Postolache, General Manager al Qualysoft România şi Head of Consulting & Development Services al Qualysoft Group.

În scenariul pesimist, cifra de afaceri a companiei este aşteptată să înregistreze o creştere la final de 2023 de aproximativ 20%, comparativ cu 2022. În scenariul optimist, în cazul estompării tensiunilor economice şi politice si concretizării oportunităţilor curente, considerabil mai multe faţă de cele din anii precedenţi, compania poate avea o creştere a cifrei de afaceri de peste 35% la nivel anual, precizează comunicatul.

"Anul 2022 a fost pentru noi un an de investiţie, în oameni, în proiecte, în dezvoltare tehnică, în conturarea unor pachete de beneficii mai atractive şi, nu în ultimul rând, în fidelizarea partenerilor curenţi. A fost primul an în urma căruia putem spune că avem o echipa completă din punct de vedere operaţional, recrutare, livrare, vânzări şi tehnic. Avantajul pe care noi considerăm că îl deţinem faţă de competiţie este legat de echilibrul dintre inovaţie, stabilitate şi bugete, agregate în potenţialul pe termen mediu şi lung pe care încercăm să îl păstrăm faţă de clienţi, parteneri şi colegi.", adaugă Ramona Dimache, Service Delivery Director al Qualysoft România.

În prezent, echipa Qualysoft din România a ajuns la peste 80 de specialişti iar până la finalul anului este preconizată o majorare a acesteia cu 35%.

"În următorul an, Qualysoft îşi propune să crească echipa cu roluri precum: Technical Leads şi Technical Architects cu focus pe diverse tehnologii, Project Managers, Business Analysts, Test Manager, DevOps Lead, Infrastructure Architect, dar vom continua creşterea şi în echipa de software development şi testare, cu focus pe zonele de .NET, JAVA, DevOps, React/Angular, C/C++ si altele", explică Ramona Dimache.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb