RABLA: Aproape 1500 de rezervări înregistrate în sistemul informatic al AFM

E.D.
Companii #Auto / 15 aprilie 2014

Aproape 1.500 de rezervări erau înregistrate până în această dimineaţă în sistemul informatic al Administraţiei Fondului pentru Mediu (AFM) pentru ediţia din acest an a Programului Rabla 2014, informează Ministerul Mediului şi Schimbărilor Climatice (MMSC).

Astfel, la o săptămână de la lansarea oficială a Programului de stimulare a înnoirii Parcului auto naţional 2014 pentru persoane fizice, în sistemul informatic al AFM erau înregistrate 1.462 de rezervări, dintre care 1.421 de rezervări ale căror date au fost verificate şi validate la Direcţia Regim Permise de Conducere şi Înmatriculare a Vehiculelor (DRPCIV), trei rezervări în curs de verificare şi 38 de rezervări invalidate, din cauza datelor completate greşit sau eronate.

"Îmi doresc un program corect şi transparent. Atât noi autorităţile, cât şi beneficiarii, trebuie să putem şti la orice oră care este numărul tichetelor disponibile. Tocmai de aceea am decis, împreună cu colegii de la AFM, ca aceste informaţii să fie la dispoziţia tuturor, în timp real, pe site-ul AFM", a declarat Attila Korodi, ministrul Mediului şi Schimbărilor Climatice, în cadrul şedinţei de Colegiu a MMSC de astăzi.

Conform centralizării, astăzi, 15 aprilie, în sistemul informatic al AFM, din cele 17.000 de tichete mai sunt disponibile 15.538.

Schimbul de informaţii dintre Administraţia Fondului pentru Mediu şi DRPCIV se realizează de două ori pe zi, la ora 09.00 şi ora 16.00, astfel încât Programul să se desfăşoare în cele mai bune condiţii, iar persoanele fizice să aibă suficient timp pentru a-şi realiza procedurile de casare, radiere şi semnarea contractului de vânzare-cumpărare.

Pentru ediţia din acest an a Programului 'Rabla', lansat oficial cu două luni mai devreme decât în 2013, sunt alocate 20.000 de tichete valorice, din care 17.000 pentru persoane fizice, iar restul pentru persoane juridice şi instituţii publice. În cazul acestora din urmă, programul va demara după Paşte.

Pentru ediţia din acest an, bugetul total este de 140 milioane de lei, iar persoanele fizice care doresc să beneficieze de un tichet electronic se pot adresa direct producătorilor/dealerilor validaţi în program.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

26 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9759
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4629
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2641
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9642
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.8727

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb