"RAD Data Communications" colaborează de 11 ani cu operatorii de telecomunicaţii de la noi din ţară

Ştefan Pîrvu
Ziarul BURSA #Companii #Telecomunicaţii / 9 februarie 2004

Reţelele de comunicaţii ale Căilor Ferate Române şi ale metroului bucureştean (aparţinînd de "Metrorex") şi "RoEduNET" sînt cîteva din realizările companiei "RAD Data Communications" pe piaţa internă de IT&C. Prezentă în ţara noastră de 11 ani, compania israeliană mai colaborează, pe plan intern, cu operatorii de comunicaţii (din primele zece firme de profil ce se încadrează în această categorie de clienţi, toate fără excepţie deţin în reţeaua proprie echipamente produse de către RAD). "RAD Data Communications" mai activează şi în domeniul reţelelor de importanţă naţională cu caracter militar, a reţelelor de comunicaţii din cadrul sistemului bancar (prin care se asigură conexiunea către echipamentele de tip ATM sau POS), şi în domeniul traficului internaţional de voce şi date.

Compania a dezvoltat în premieră tehnologia TDM-over-IP care poate fi folosită pentru a transmite voce, date, format video şi LAN dată prin aceeaşi reţea care este utilizată în scopul rulării traficului LAN, în felul acesta micşorîndu-se costurile de întreţinere şi operare. "Această tehnologie este o alternativă la Voice-over-IP tocmai prin avantajele sale din punct de vedere al calităţii transmisiei datelor cît şi prin costurile sale mult mai reduse", a arătat Ilan Seidner, director de marketing al "RAD Data Communications".

RAD Data Communications este una dintre primele 8 companii de pe piaţa nord americană, europeană şi asiatică în domeniul IT&C.

Potrivit conducerii companiei israeliene, unul dintre motivele care stau la baza succesului de piaţă al produselor acestei firme îl constituie maniera de promovare susţinută de către producător şi reprezentanţii locali ai acestuia, orientată către o abordare intensivă a procesului de vînzare, prin utilizarea valorii adăugate a suportului tehnic în proiectarea şi întreţinerea reţelelor de comunicaţie în care sînt utilizate echipamente produse de către firma din Israel.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb