RADU HANGA, PREŞEDINTELE BVB: "În următoarele 30 de zile o să avem indicele AeRO în piaţă"

M.G.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 3 septembrie 2021

În următoarele 30 de zile o să avem indicele AeRO în piaţă, a afirmat, ieri, Radu Hanga, preşedintele Bursei de Valori Bucureşti (BVB), în cadrul conferinţei de presă ocazionată de intrarea la tranzacţionare a acţiunilor Appraisal and Valuation (APP).

"În mod normal astăzi (ieri - n.r.) trebuie să plece către Autoritatea de Supraveghere Financiară (ASF) notificarea privind constituirea indicelui pentru piaţa AeRO şi alte modificări la unii dintre indicii administraţi de către Bursa de Valori Bucureşti. Estimăm că în următoarele 30 de zile o să avem indicele în piaţă", a declarat Hanga.

Acesta a făcut ieri o trecere în revistă a listărilor de acţiuni din acest an, companii a căror capitalizare cumulată se apropie de 1 miliard de euro.

"Închidem sezonul de vară, începem sezonul de toamnă la Bursa de Valori Bucureşti (BVB) şi mă bucur că începem această nouă etapă cu o nouă listare la bursă pe piaţa AeRO. Appraisal and Evaluation este a 17-a companie care vine la bursă în acest an, iar dacă vorbim despre cifre, capitalizarea cumulată a celor 17 companii se apropie acum de 1 miliard de euro. Este de departe cel mai bun al Bursei de Valori Bucureşti dacă ne uităm în spate şi sunt convins că anul viitor, când vom vorbi despre bursă, o să spunem din nou că suntem mult peste anul 2021", a afirmat Radu Hanga.

Totodată, preşedintele BVB a mai spus că dezvoltarea în continuare a pieţei AeRO este foarte importantă.

"Pentru noi, la bursă, important este să vedem dezvoltarea în continuare a pieţei AeRO. Avem 15 companii antreprenoriale listate anul acesta, plus încă două companii pe piaţa principală. Vedem o creştere importantă a lichidităţii, piaţa AeRO este de 3 ori mai sus decât anul trecut din punct de vedere al volumelor de tranzacţionare. Ne dorim să vedem acest trend continuând şi suntem convinşi că Appraisal and Valuation va aduce o contribuţie la dezvoltarea Bursei de Valori Bucureşti", a spus Radu Hanga.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. iauzi ce ne zice Dorel ca are 17 companii listate pe aero si mai aduce. pe toate astea 17 nu s-au facut rulaje in 2021 cit la Admiral pe Mosilor sau la Maxbet pe Mihalache se stie dar el mai aduce prospaturi. tu actor trebuia sa fii nu votant prin ca-auri pe la sif moldova si oltenia ca orice lipitor de afise. de cind ai fost plantat la bvb si trebuie sa mai zici cite ceva am inteles si noi ca tu actooooor dorele trbuia sa te faci. actoooooor baiatule. ti-ai ratat cariera si potentialul si se uita la tine lumea si nu intelege de ce n-ai matura

    """""Ne dorim să vedem acest trend continuând şi suntem convinşi că Appraisal and Valuation va aduce o contribuţie la dezvoltarea Bursei de Valori Bucureşti""""" ce gluma, sa vezi in componenta indicelui: Bonas, Vifrana, Firebite, Allview, NOROFERT,era sa uit AIRCLAIM...te doare motzu de la casca.....eu zic sa mai astepte putin sa intre si GoCab, CC si alte creme.....e de bagat in indice, cam 50 de BANI, si aia furati de la un carucior:))

    Cu asa companii de succes mai bine recomanda oamenilor la pacanele sau crypto.

    Vin astia si fac plasamente private si apoi dump la IPO? Caderi in blana la primele zile de la listare? Detinatori majori care vand din prima zi? Pai... e crypto 2.0 asta. 

    1. Aici se intalnesc hotii cu prostii, iar Hanga vrea indice pe AeRO?

      OK, nici o problema: va fi primul indice care va masura cu adevarat tampenia mioritica, si inca in timp real, nu doar o data la patru ani.

      Succes-uri, tovarase Hanga, si nu uitati sa va premiati si pentru asta! 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb