Radu Mihaiu: "La Sectorul 2, suspiciunile s-au transformat în dovezi clare de fraudă"

S.B.
Politică / 13 iunie

Radu Mihaiu: "La Sectorul 2, suspiciunile s-au transformat în dovezi clare de fraudă"

Suspiciunile cu privire la votul din Sectorul 2 au fost confirmate ca dovezi clare de fraudă: semnături falsificate ale membrilor comisiei de vot pe procesele verbale urcate în platforma AEP, transmite USR Bucureşti, potrivit news.ro.

Primarul Sectorului 2 Radu Mihaiu a demonstrat că există probleme serioase în desfăşurarea alegerilor recente în Sectorul 2, atrăgând atenţia tuturor partidelor şi autorităţilor asupra acestor falsuri. Face un apel către toate partidele să-şi verifice semnăturile. Altfel, girează un furt organizat.

"Este evident că domnul Greblă încearcă să muşamalizeze fraudarea acestor alegeri. Cer în continuare să se renumere voturile în secţiile unde au dispărut voturi. Tergiversează sperând că lumea oboseşte. Nu vom obosi, vom lupta în continuare, pentru că acum diferenţa este mult mai mică între mine şi contracandidatul meu", a declarat Radu Mihaiu, primarul Sectorului 2, conform comunicatului de presă al USR Bucureşti

A fost constatată lipsa a peste 2.000 de voturi. La Secţia 167, semnătura nu este cea a reprezentantului desemnat. În urma acestor dovezi, Radu Mihaiu a depus un denunţ penal pentru semnătură falsă în acte publice.

"Vorbim de fraudă sistemică; avem 3-4 secţii unde buletinele erau deja ştampilate. Am cerut anularea alegerilor de marţi seara. Am făcut-o bazându-ne pe suspiciuni, iar acum deja avem dovezi. Cererea de anulare se depune la Biroul Electoral Central, care aşteaptă închiderea procesului de votare. Aş dori să se reflecte corect rezultatul", a adăugat Mihaiu.

Dominic Fritz, primarul Timişoarei, cere, de asemenea, corectitudinea procesului electoral.

"Nu suntem aici să apărăm doar voturile USR-iste, ci să protejăm votul fiecăruia. Fac un apel să nu subestimăm importanţa crucială a acestor zile şi a procesului de renumărare a voturilor. Ne-am obişnuit cu politizarea unor instituţii publice, dar să nu ne obişnuim cu politizarea numărării voturilor. Sunt dovezi că au existat acte de fraudă. Nu spun că domnul Ciolacu este responsabil pentru aceste discrepanţe, dar este responsabil politic pentru tăcerea Guvernului în faţa acestor dovezi. Încă mai putem renumăra aceste voturi şi încă ne mai putem asigura că fiecare vot este numărat. Este vorba despre un respect de bază pentru toţi cetăţenii care au votat şi ca buletinul lor de vot să se regăsească în numărătoarea finală a voturilor", a spus Fritz, potrivit sursei citate.

Opinia Cititorului ( 12 )

  1. .Nu intelegeti ca au furat pe fata la aceste alegeri. PSD, PNL si UDMR ho.ti pe fata.

    1. S-au pregătit 4 ani pentru aceste alegeri falsificate.

      Bomboana de pe tort este penajul de Toni Grebla un as în manipulări și mizerii. 

      Sa radem cu STAN si BRAN. GUADELUPEZA de la sectorul 1,ar trebui sa aibe o statuie in parcul BAZILESCU,pe care sa o ude cainii,ca tot este canicula afara. Daca pana acum,in sectorul 1 misunau sobolanii,acestia stau in gaurile lor din pamant,locul lor fiind luat de serpi carora le place caldura. TARATURI la TARATURI trag. Ala de la sectorul 2,cred ca are vocatie de carutas care sa adune fier vechi dupa figura. Romanii,sau saturat de straini care sunt analfabeti si care au fost adusi in COLONIE sa le indeplineasca alora dorintele. Iata ca dupa 1989,ROMANII,sunt mai tari ca toate AMBASADELE care tot timpul au incalcat CONVENTIA de la VIENA. Avea dreptate CEAUSESCU,cand inainte de a fi UCIS la cererea STRAINILOR,a spus ca REVOLUTIA,a fost DICTAT de AGENTURILI STRAINE. IN rest sa scapam de sub JUGUL STRAINILOR,prin VOT DEMOCRATIC,care vad ca le PUTE unor AMBASADE.!

      Still classic. Pe tine nu te suparat ca iti fura cineva votul? Data viitoare ar putea fi chiar cel pe care il sustii. Incearca sa gandesti... Stiu, vor urma epitete, dar imi asum. Asa se va vedem caracterul :=).

      Am fost deranjati in 2020, acum ne-am obisnuit. E un duș rece, dar tot ar trebui să te speli.

    Usr la guvernare trebuia să forțeze ca voturile nule să conteze la stabilirea procentelor. Cel mai simplu cu introducerea "opțiunii vide" ca vot legal exprimat. Se vede de la o poștă din diferența între scorul unui candidat pentru primar și cel al formațiunilor ce l-au susținut că "opțiunea vidă" a fost semnificativă în multe situații.

    1. usr dispaer, iar coldea ajunge la pârnaie.

    Co.entatorii de aici dadeau ,prin votul lor niste cifre pt sondajul din Burss,care s au dovedit nefonforme realitatii!

    Nu mi plac fetele la amandoi fostii primari 1 si 2,nu e ce trebuie Bucurestiului,nu ma da pe spate nici securistul ,dar cei doi parca sunt facuti pt scandal si turnatorie! 

    Dar daca ma uit la americani ca din patru sute de milioane,reprezentantii lor suntniste batranei pe langa 8p si peste,,atunci asa trebuie sa arate alegerile democratice,dupa chipul si asemanarea stapanului! 

    Daca sunt nedemocratice,te poti alege cu un Xi,care pe langa vuvuzelele astea pare venit dinstratosfera,decenta,seriozi tate si interesul Chinei pe primul loc!

    La noi,lucrul bine facut se face in jet cat mai departe de tara care te a ales! 

    Daca reprezentantul USR isi contesta semnatura si pretinde ca altcineva a semnat in locul lui e grav fie ca reprezentantul USR minte fie ca altcineva i-a falsificat semnatura. Greu de crezut ca reperezentantii tuturor celolalte partide plus preseditele si loctiitorul sectiei care ar fi semnat impreuna cu presupusul impostor ar fi complici totusi.

    1. Daca e denunt penal, se va afla adevarul

      La fel s-a aflat ADEVARUL si la alegerile din 2020,cand USR impreuna cu GUADELUPEZA au FURAT VOTURILE in VAZUL intregi TARI. Sa fie CLAR pentru cei care au fost INFIINTATI si FINANTATI de STRAINI,adica USR,ca TIMPUL DICTATURII STRAINILOR in ROMANIA a TRECUT. GUADELUPEZA,trebuia ARESTATA ,JUDECATA si BAGATA la PUSCARIE impreuna cu toti HOTII de la USR,care au FURAT VOTURI nu numai cu RUCSACURILE ci si si cu IMPLICAREA JUDECATORULUI care a raspuns de COMISIA ELECTORALA de atunci de la SECTORUL 1. Daca cineva se INDOIESTE ca cel care a PROTEJAT USRul a fost IOHANNIS,se inseala amarnic. IOHANNIS,a DECRETAT atunci ca alegerile au fost corecte si PROCURORUL IASINOVSCHI care a constata ca VOTURILE de la SECTORUL 1 au fost FURATE,a fost NEVOIT sa FUGA din ROMANIA ca sa nu ajunga la PUSCARIE. Azi,acest lucru nu se mai poate intampla,intrucat PROTECTORUL nu mai are PUTERE. La romani,este un proverb ,iatal,APA TRECE PIETRELE RAMAN.. ESTE CLAR mai AVORTONILOR.!

      Ăștia mint, își asumă falsul în declarații pentru circ servit proștilor care se uită în gura lor.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb