RAED ARAFAT: "Din 20 decembrie va fi introdus formularul de localizare a pasagerului"

G.B
Miscellanea / 5 decembrie 2021

 Raed Arafat

Raed Arafat

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne (MAI), Raed Arafat, a anunţat, astăzi, faptul că ţara noastră va introduce, din 20 decembrie, formularul de localizare a pasagerului (PLF), implementat deja în alte ţări, potrivit ştiripesurse.ro.

Arafat a declarat, într-o conferinţă de presă, că la şedinţa de astăzi s-a discutat despre implementarea formularului de localizare al pasagerului (PLF), care este implementat în multe ţări, în aeroporturi, şi pe care pasagerul îl completează înainte şi îl prezintă la graniţă.

"Acest formular, după discuţiile care au avut loc astăzi, urmează să fie implementat din 20 decembrie. Cei care acum călătoresc în alte ţări europene deja ştiu că acest formular există, aşa că România va introduce şi acest tip de formular", a explicat şeful DSU.

Formulatul va fi obligatoriu şi va trebui complet de către toţi cei care intră în ţară, din UE sau din afara blocului comunitar, a subliniat Raed Arafat.

Opinia Cititorului ( 29 )

  1. RAED ARAFAT:

    "Din 20 decembrie va fi introdus formularul de localizare a infractorului" 

    Formularul va fi obligatoriu şi va trebui complet de către toţi cei care intră în ţară, mai ales cei tarile din vestul UE. Acestia sunt multivaccinati deci un mare pericol pentru cetatenii sanatosi.

    1. Cunoscutul medic veterinar specializat in virusologie Geert Vanden Bossche spune ca persoanele sanatoase nu sunt puse in nici un fel de pericol pentru ca sistemul lor imunitar innascut ii protejeaza.

      Fiind un antivaccinist vocal si cu pregatire stie ce spune. Ca urmare putem sa ne dam seama ca multivaccinatii sunt un mare pericol doar pentru vaccinati si multivaccinati. Nevaccinatii sa stea linistiti, ei sunt in siguranta. 

      Fiind medic veterinar, bineinteles ca se pricepe la nevaccinati.

      Dar experimentele le-a făcut și le face pe cei vaccinați ...

      1 - Nu este medic veterinar. Nu ai nimerit-o.

      2 - Multi-întepatii sunt un mare pericol pentru oamenii normali si sanatosi. Aici ai nimerit-o.

      3 - Dupa propaganda atat de draga oilor blege, esti un pericol pentru societate pentru ca poti avea ciuma. Poate esti asimptomatic dar oamenii trebuie sa se fereasca de tine pentru ca nu ai facut teste. 

      Inţepaţii sunt materialul ideal, ţinta veterinarilor. Se inţeapa des si nu cârâie

      De o vreme se da consultant, nu face nici un fel de experimente ci doar isi da cu parerea.

      Iti propun sa ceri guvernului sa-ti dea o izoleta ca sa te feresti de Omicron, aceasta tulpina nenorocita. Dreptul al viata e cel mai important si dupa cum se vede, serurile sunt apa de ploaie.

      ...

      Geert Vanden Bossche (DVM, PhD). Titulatura cu care se prezinta pe propriul lui site.

      Stai linistit in continuare, lasa vaccinatii in suferintele lor.  

      La final, specific trolilor, a trebuit sa pui si un scurt mesaj cu tente de superioritate si jigniri.

      Tu nu ai inteles ca o somitate a spus ca nevaccinatii nu sunt in pericol?

      Si oile capoase nu mor. Au dreptate antivaccinistii, vaccinurile sunt apa de ploaie cumparata pe bani multi de la Oculta.

      Nu ai inteles, intepatii sunt in pericol.

      Trepanatii cred ca daca se inteapa regulat devin nemuritori.

      Troli sunt trompetele care ridica ode ritualului de intepare. In plus, dau dovada de multa prostie, ca tine. De unde stii ca nu ai ciuma daca esti asimptomatic si nu ai facut test? La fel ca la acest virus nenorocit, nu ai nimic, esti asimptomatic sau presimptomatic cum zicea un imbecil, si daca testul care da erori iti zice ca ai virusul nenorocit, esti numit bolnav. Trebuie sa intelegi ca acum suntem in 2021, sa ai incredere in stiinta si sa faci testul pentru ciuma. Medievalii ca tine cred ca nu au ciuma sau multe alte boli dar nu fac analize si comenteaza pe net.

      Asta da postare de adevarat om al secolului XXI.

      Sa o pui in rama trolule. 

      Te simti amenintat de niste trepanati?

      Se vede ca esti intepat de 3 ori si nu pricepi. Este invers, trepanatii se simt amenintati de orice: blackout, rusii, chinezii, incalzirea globala, ebola, craciunul si mule altele.

      In secolul XXI sa te încui in dulap din cauza unei gripe? ti-au aratat smecherii niste izolete si 2 actori din china care au cazut din picioare si ai devenit oaie bleaga, te fac astia cum vor ei.

      Bine ca ai lamurit ce vrei sa spui. Ce treaba ai tu cu fricile lor?

      Asta e varianta pe care o stiti voi?

      N-am treaba. Sa stea linistiti in case pentru ca sunt imunizati si daca ies din casa, fiind imunizati, risca sa se infecteze. Nasol pentru voi este ca urmeaza si alte tulpini deci trebuie cat mai multe intepari. Telul suprem in viata este inteparea si lupta cu acest virus nenorocit.

      Recunoaste ca ai facut pe tine de frica cand i-ai vazut pe aia ca au cazut. Apoi ti-au aratat izoletele, au aparut din tufis jurma, chereches si alti veterinari si cu multa umilinta te-ai dus la intepat. In 2020 au bagat-o pe aia cu presimptomaticii, acum au lansat abureala cu secventierile si cad pe spate toti medievalii.

      Foarte bine ca n-ai treaba. Lasa-i pe ei cu ale lor

      Simti cumva ca participi la un concurs de proza fantastica pe tema data? Te stradui sa te pui in pielea personajelor?

      Doar am raspuns la petarda ta despre Geert Vanden Bossche si la prostiile debitate de tine ulterior. Nu ma pun in pielea personajelor (medievale) care fac pe dânsele cand aud toate glumele astea cu virusul nenorocit si asculta cu sfintenie gogosile veterinarilor chereches, jurma, arafat.

      Geert Vanden Bossche este un medic veterinar cu doctorat in virusologie.

      Intr-o scrisoare deschisa catre OMS a cerut oprirea imediata a vaccinarilor deoarece este convins ca vaccinurile utilizate impotriva Covid tulbura sistemul imunitar si in loc sa rezolve, va amplifica actuala pandemie. 

      Asta e omul, asta i-a fost scrisoarea.

      Daca spui ca e petarda, asa sa fie.  

      Fa o scurta prezentare si pentru urmatorii: Arafat, Jurma, Chereches. Ce fel de medici sunt, unde au lucrat, cati oameni au salvat/omorat. Mai ai urmatorii: Rafila, Cercel, Mahler, la astia se ne spui fiecare cati bani au primit 'sponsorizari' Pe Musta nu-l pun ca stie toata lumea ca are castiguri babane de pe urma covidului. Ciumecul ala care este sef la OMS cum e? medic pentru pesti sau pentru muste? Bossche nu este sigurul care are alta parere despre caterinca cu pandemia. De specialistii care haleau rahat si spuneau ca la 70% se atinge imunizarea de turma ce zici? te inchini la ei? Coreea/sud, Portugalia, Israel - cu peste 80% au imunitate de turma sau au necazuri mari cu valul 4/5? Vaccinul este sigur si eficient, iei omicron si dai la toata lumea.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
transilvaniainvestments.ro
IBC SOLAR
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9746
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4657
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.3003
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9056
Gram de aur (XAU)Gram de aur368.9924

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
citiesoftomorrow.ro
govnet.ro
energyexpo.ro
thediplomat.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb