RAED ARAFAT: "Nu cred că vorbim despre discriminare dacă se limitează accesul persoanelor nevaccinate în anumite locaţii"

G.B
Politică / 28 iulie 2021

"Nu cred că vorbim despre discriminare dacă se limitează accesul persoanelor nevaccinate în anumite locaţii"

Secretarul de stat în Ministerul Afacerilor Interne Raed Arafat a declarat, astăzi, că limitarea accesului în anumite locaţii al persoanelor nevaccinate anti-COVID ar putea fi o soluţie "intermediară" închiderii spaţiilor respective, în cazul creşterii incidenţei, susţinând că nu este vorba de discriminare, potrivit Agerpres.

"Eu vă dau un exemplu: dacă avem creşterea incidenţei, de exemplu, peste 3 la mie şi măsura care era luată înainte era să închidem restaurantele în interior, ca să nu închizi restaurantele în interior poate vii cu o soluţie intermediară prin care să spui: da, le lăsăm în interior, dar cu o condiţie: cei care intră acolo sunt cei vaccinaţi. Poate asta este o soluţie, decât să spunem la restaurante: 'Închideţi-vă până scade incidenţa sub 3 la mie!'. Este o logică aici şi este o abordare reală şi este, de fapt, modul în care beneficiem de arma care o avem în mâna noastră acum şi care este vaccinarea şi care chiar dacă doi vaccinaţi, unul dintre ei e pozitiv şi transmite la celălalt, ştim că celălalt, cel mai probabil, va rămâne cu o formă foarte uşoară a bolii. Deci, cam asta este logica. Nu pot să vă spună cum, ce măsuri vom lua, dar v-am dat un exemplu logic cum poate să fie aplicat acest lucru", a explicat Arafat, întrebat, într-o conferinţă de presă, la Palatul Victoria, în legătură cu măsura limitării accesului pentru persoanele nevaccinate în anumite locaţii aglomerate.

Întrebat despre argumentele pentru care o persoană nu ar putea merge în weekend la mall dacă poartă mască medicală, Raed Arafat a spus: "Argumentul este foarte simplu, este supraaglomerarea zonelor respective".

"Dar, acum, dacă va fi acest lucru sau nu, bineînţeles, aţi auzit pe domnul prim-ministru ce a zis, încă aşteaptă să vină propunerile, să vină discuţiile şi să vedem care sunt deciziile finale, dar, acolo unde s-a aplicat această regulă, pentru că ea s-a aplicat în alte zone din lume, a fost argumentul că în perioadele de weekend anumite zone sunt mai aglomerate decât în zilele săptămânii obişnuite, dar asta este. Cum a zis domnul prim-ministru şi repet şi eu, se aşteaptă să se vină cu propunerile concrete pentru luarea deciziilor", a adăugat Arafat.

El a mai spus că în acest caz nu este vorba de discriminare. "Nu cred că vorbim de discriminare, mai ales dacă vorbim de anumite zone în care se poate răspândi şi putem să ne trezim că avem un număr mult mai mare şi un impact mult mai mare, deci sunt măsuri care se iau, cum vorbiţi dumneavoastră de mască, dar sunt zone în care masca chiar nu poţi să o aplici, de exemplu, într-un restaurant va fi foarte greu să purtaţi mască şi să mâncaţi şi atunci vor fi alte reguli acolo", a indicat secretarul de stat.

Raed Arafat a mai arătat că dacă va creşte incidenţa peste 3 la mia de locuitori ar putea fi luate măsuri mai restrictive pentru persoanele nevaccinate.

"Deci, unele locuri pot fi, să ajungă, da, e logic, unele locuri, în loc să le închizi total, să spui că în acest loc vor putea să intre vaccinaţii. Acum avem o astfel de măsură. Discotecile, barurile şi cluburile sunt rezervate doar vaccinaţilor, pentru că sunt zone în care n-ai mască, sunt zone în care se dansează, se sărbătoreşte, deci acolo clar că regula este bine-venită pentru a intra doar persoane vaccinate", a afirmat el.

Opinia Cititorului ( 21 )

  1. La ECONOMIE nu TE pricepi ???

    1. Nu știu dacâ se pricepe la economie dar sigur se pricepe la medicină !

    Nu este discriminare daca se face discriminare cu limitarea accesului. La imbecili tine orice.

    E greu pt arabete sa inteleaga sensul cuvantului "discriminare"! Mai ales cand provine dintr-o dictatura araba, unde cuvantul "discriminare" e sinonim cu "hartia igenica"!

    segregare pe criterii incerte si atac la fibra societatii romanesti

    otrava pura pentru functionarea unei societati 

    1. E segregare și genocid dispus încă din 2018.

      Am primit un document ue din 2018 privind o strategie de vaccinare si implementarea pasaportului de  

      vaccinare pina in 2022. Reiese ca discutiile pe aceasta tema au inceput  

      din 2018 iar productia actualelor vaccinuri pentru covid-19 a fost si ea  

      (mai mult ca sigur) pornita acum vreo 2-3 ani. 

      Îmi permit să citez dintr-unul mai deștept decât mine-am verificat informația și e la vedere, nu pe dark web: 

      ,,Lumea de maine 

      (mesaj trimis de anonim în data de 28.07.2021, 22:00) 

      Plandemonia a fost minuțios programată de Schwab, OMS & co. până în februarie 2023: „tulpinile” false pe luni! 

      Lista tulpinilor pentru 2021 – 2023:  

      Delta: iunie 2021  

      Epsilon: iulie 2021  

      Zeta: august 2021  

      Eta: septembrie 2021  

      Theta: octombrie 2021  

      Iota: noiembrie 2021  

      Kappa: decembrie 2021  

      Lambda: ianuarie 2022  

      Mu: februarie 2022  

      Nu: martie 2022  

      Ksi: aprilie 2022  

      Omicron: mai 2022  

      Pi: iunie 2022  

      Rho: iulie 2022  

      Sigma: august 2022  

      Tau: septembrie 2022  

      Upsilon: octombrie 2022  

      Phi: noiembrie 2022  

      Chi: decembrie 2022  

      Psi: ianuarie 2023  

      Omega: februarie 2023  

      Deci…ne „îmbolnăvim” lunar, programat cu tulpini specifice, ne injectăm obligatoriu, ne supunem restricțiilor, falimentăm totul, suntem amenințați de președinții de țară, de premieri, guverne, OMS, Gates, Schwab, Soros, Ursula von der Leyen, medici corupți, că deh! eugeniștii nu sunt opriți din genocid și dacă le merge totul ca pe roate, de ce s-ar autodesista din crime?  

      Între timp…oamenii continuă să moară de la serurile experimentale dar vinovați sunt cei care NU vor să fie cobai, deși NU sunt nici bolnavi, nici cu sistemele imunitare scăzute.  

      O înghețată a fost retrasă de pe piață pentru suspiciunea de a provoca unora cancer, dar serurile care ucid și după 2 minute de la injectare sunt ok și chiar devin obligatorii. Când problema este viața omului, dubla măsură cui folosește? De ce banul schimonosește într-atât caracterul omului? Cum poți privi în ochi copiii, soțul, soția, părinții, iubitul, iubita când TU ești cel puțin complice la crime?  

      Dr. Mylo Canderian disprețuiește oamenii și consideră că 95% din populația lumii e formată din „paraziți inutili” care trebuie eutanasiați cât mai repede posibil. „Uită-te la centrul orașului Chicago, Baltimore sau Los Angeles”, a spus el, „și vei vedea clar de ce paraziții inutili trebuie să fie eutanasiați ca niște câini furioși”. Candarian este convins că „vaccinul” va pune capăt „cancerului uman de pe pământ” fiind și susținător înflăcărat a datoriei și obligației francmasonilor de a scăpa lumea de „ciuma umană”.  

      Punctul de vedere al dr. Mylo Canderian, francmason, angajat OMS privitor la seruril experimentale pline de oxid de grafen este similar cu cel al lui Klaus Schwab, Bill Gates și CEO-urile Big Pharma: „SĂ MOARĂ TOȚI!”  

      Jurnalistul Steve Fishman l-a întrebat pe Mylo care sunt efectele celei de-a doua și a treia doze de boostere și cum modifică organismul injectaților în final? Mylo a răspuns: „Totul poate fi măsurat prin teste hematologice. Cu cât sunt mai multe injectări, cu atât sângele lor arată mai rău la microscop și cu atât mai repede se vor transforma în îngrășământ„.  

      Cât vor trăi injectații? Canderian răspunde detașat, fără emoții: „Între 3 și 10 ani!”  

      La final, Fishman l-a întrebat pe dr. Canderian cum pot păstra elitele cabaliste secretul acestei uriașe conspirații ce intenționează să ucidă mai multe miliarde de oameni? Răspunsul său a fost scurt și misterios: „Nu știi prea multe despre francmasonerie, nu-i așa, Steve?”  

      În loc de concluzie închei cu mesajul lui Constantin Gheorghe:  

      Păi, frate, campania de vaccinare a început în lume de vreo șapte luni. Israelul este campion mondial la înțepat viteză, cu vreo 67% din onorații cetățeni, cu ambele doze vârâte în fizic. Și acum urmează doza trei! Nu pentru toți, dar poți să știi? Păi, dragi tovarăși și prieteni! Există în istoria vaccinării vreun singur caz în care îi dai ”cobaiului” trei doze de vaccin în vreo jumătate de an? Bine, pa! Succesuri!" 

    Iti spun EU ca n ar fi discriminare daca ai pleca de unde ai venit. Eu te invit pana nu i prea tarziu ptr eternitatea ta, nu de alta dar Hristos pe care tu in scuipi te va cauta sa te judece n curand dupa faptele tale si ale celor care si au vandut sufletul diavolului. Pana cand crezi ca va mai rabda Domnul, prieteni ai intunericului?

    Mare martafoi ai ajuns. Dar nu i bai, nici tu nu esti vesnic pe pamant. Eu, noi...indur(am) cu gandul la mila lui Dumnezeu ptr pacatele noastre. Si speram sa ne ierte si sa ne treaca de a dreapta Lui. In tine/voi vandutilor de iude, nu intrevad scapare! 

    Cum manipulează ăștia cu maxim de nesimțire și tupeu, băi tăticu....cum au ei câte un răspuns ticluit pentru toate.

    Poporul e de vina că îi tolerează pe acești nenorociți la conducerea țării. 

    Vaccinatul face boala, transmite boala, ajunge la ATI cot la cot cu nevaccinatul. Vaccinatul in schimb are un bonus moare mai des decat nevaccinatul...asa-i in Marea Britanie, asa-i in Israel,. Singura masura cat de cat cu sens este testarea antigen rapida. In rest agenda de depopulare merge bine

    1. Știința lui e de savanta Ceaușescu! “Pentru ca așa au făcut țările europene!” Macron, alt expert de renume mondial! In ce? In Jacobinism și totalitarism! Spionul din Middle East trebuie adus la interogare de agențiile federale internaționale! Nu toți îl protejează! La început a făcut un lucru notabil, acum e șantajat, a fost scos din hibernare de stăpânii săi! Mallurile vor da faliment! Ghiciți ce vor alege oamenii: paralizie și plosca fără sfârșit sau sănătate? Mall sau scaunul cu rotile? Un salariu mizer sau refugiu departe de Civilizația Rroresiunii Rinocerilor?

      Sindromul Guilan Barre! O plimbare printre nori!

      Sindromul!

      Duce la paralizie progresiva!

      Sunteți medic ?

      Sunteți medic ?

      Sunteți medic ?

      Doar dacă poți vindeca un pacient de inima, de cancer, de boli grave! Altfel, nu stiu ce sa zic! Diplome și savanți mondiale sunt pe orice strada!

    Ce grija are de nevaccinați sa nu se îmbolnăvească! Dar de bolnavii de cancer, diabet și inima sau de bolile bătrâneții ce grija are!? Le-a eliminat?

    1. Respective?

    ai uitat harapel ce ai facut la Foisor?

    te manaca sa mai faci o nefacuta? 

    Colectiv te mai apasa? 

    ma indemni la vaccinare si tu esti nevaccinat!? 

    tu si toti slugoii de pe la partide sunteti nevaccinati! 

    pe noi toti ne vreti vaccinati !

    De ce? 

    REALITATEA ÎI DĂ DE GOL. : ȘI FILMUL IA SFÂRȘIT ...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb