Raeţchi: PNL solicită audierea ministrului Leş în Parlament

T.T.
Politică / 14 ianuarie 2019

Ovidiu Raeţchi (Sursa foto: Twitter)

Ovidiu Raeţchi (Sursa foto: Twitter)

PNL solicită audierea în comisiile de specialitate ale Parlamentului a ministrului Apărării, Gabriel Leş, plecând de la situaţia licitaţiilor pentru corvetele multifuncţionale, a declarat deputatul liberal Ovidiu Raeţchi.

"Plecând de la situaţia licitaţiilor pentru corvete, am decis să solicităm ca la prima reuniune a Comisiei pentru apărare să-l chemăm pe ministrul Leş în faţa comisiilor ca să ne explice cum stăm cu programele de modernizare, pentru că avem întârzieri foarte mari şi, iată, s-a ajuns în situaţia bizară în care un guvern sesizează singur Parchetul, în privinţa propriei incompetenţe sau propriei corupţii, sau, mă rog, pentru a boicota un program vital de modernizare în zona Mării Negre, unde, după toate blocajele pe care le avem în zona aeriană, după cum ştiţi am avut MIG-urile blocate la sol în cursul anului trecut, iar avioanele noi nu au putut să decoleze în iarnă, avem această problemă cu a doua blocare a licitaţiilor pentru corvete", a afirmat Ovidiu Raeţchi, la finalul şedinţei Biroului Executiv al PNL.

De asemenea, el a reluat, în numele PNL, apelul către ministrul Apărării de a renunţa la "procedura de suspendare a numirii generalului Ciucă" în fruntea Statutului Major General.

Ministerul Apărării Naţionale a depus, în 9 ianuarie, o plângere prealabilă la Administraţia Prezidenţială, prin care solicită revocarea Decretului nr. 1.331 emis în data de 28 decembrie 2018, privind prelungirea mandatului şefului Statului Major al Apărării, se arată într-un comunicat de presă transmis, miercuri, de MApN, informează Agerpres.

Opinia Cititorului ( 1 )

  1. Bă, liberalule, mai lasă și tu sarmalele și pregătește-te să le explici alegătorilor cum poate un băiat ca tine, mititel la neuron și fraged că o sardină să ajungă în Comisia pentru apărare. :)))))

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb