"Raiffeisen Asset Management" administrează active de peste 100 milioane lei

C.P.
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital / 12 aprilie 2007

La nouă luni de la lansarea produselor, activele administrate de "Raiffeisen Asset Management" au depăşit 100 milioane lei, în creştere de la 17,6 milioane de lei, cât a reprezentat investiţia "Raiffeisen Bank" în cele două fonduri lansate la sfârşitul lunii iunie 2006. Cota de piaţă a companiei după subscrierile nete se situează la aproximativ 49% de la intrarea pe piaţă, conform calculelor proprii efectuate pe baza datelor publicate de UNOPC.

"Raiffeisen Asset Management" administrează un fond orientat preponderent spre acţiuni, având active de peste 64 milioane lei şi la un alt fond orientat preponderent spre obligaţiuni, cu active de peste 31 milioane lei.

Pe lângă cele două fonduri de investiţii, "Raiffeisen Asset Management" are în administrare şi portofolii individuale, aparţinând în principal clienţilor instituţionali. Numărul clienţilor "Raiffeisen Asset Management" a depăsit 2600 în 9 luni, în timp ce toată piaţa fondurilor mutuale a acumulat în 2006 aproximativ 7000 clienţi noi.

Până la 31 mai, "Raiffeisen Bank" şi "Raiffeisen Asset Management" derulează o promoţie pentru pachetul format din unităţi de fond şi depozite la trei luni bonificate cu o dobândă de 10% pe an. Suma investită în depozit nu poate depăşi investiţia în unul dintre cele două fonduri. Suma minimă care poate fi investită de un client este de 4.000 lei (2.000 lei într-un depozit în lei pe trei luni cu 10% dobânda anuală fixă şi 2.000 lei în unităţi de fond).

"Rezultatele obţinute până acum, creşterea veniturilor populaţiei şi continuarea scăderii dobânzilor bancare ne întăresc aşteptările cu privire la dezvoltarea pieţei fondurilor mutuale în România, pe care o estimăm la 1-2 miliarde euro în 3-5 ani", a spus Mihail Ion, preşedintele "Raiffeisen Asset Management".

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb