Raiffeisen Bank continuă proiectul "Catalizator"

Teona Tomoiaga
Bănci-Asigurări / 3 septembrie 2018

Raiffeisen Bank continuă proiectul "Catalizator"

Proiectul "Catalizator - un program pentru antreprenori cu idei mari", a ajuns la ediţia de toamnă, propunând seminarii organizate pentru antreprenorii şi managerii din companiile locale, concepute să-i susţină pe aceştia în extinderea şi administrarea eficientă a afacerilor lor.

"Catalizator", aflat la ediţia a patra, se desfăşoară pe parcursul a trei luni, în toate cele şapte oraşe în care programul a fost prezent în ediţiile anterioare: Piteşti, Braşov, Cluj, Timişoara, Iaşi, Constanţa şi Bucureşti, sub îndrumarea lui Dan Berteanu, trainer şi expert in dezvoltarea afacerilor. Întâlnirile din primăvara acestui an au adus în sălile de workshop 350 de companii din cele şapte oraşe ale programului, conform comunicatului remis Redacţiei.

Workshop-urile din ediţia 2018 şi-au propus să abordeze teme ca: managementul motivaţiei şi al conflictelor sau leadership-ul participativ, acestea fiind stabilite pe baza răspunsurilor participanţilor din ediţiile precedente ale "Catalizator". Peste 90% dintre antreprenori au spus că şi-ar dori aprofundarea temei relaţiilor din echipă, a modalităţilor în care ar putea creşte motivarea şi colaborarea oamenilor din echipele pe care le conduc.

"În mediul de business de astăzi, de multe ori impredictibil şi schimbător, suntem puşi în situaţia să rezolvam probleme la care nu ne-am gandit, să luăm decizii având informaţii limitate, să găsim colaboratorii potriviţi şi, nu în ultimul rând, să ne folosim intuiţia şi instinctul. Sesiunea de toamnă a < < Catalizator > >; va fi experienţă inedită de învăţare, un mix între mecanisme de joc, provocări de tip room-escape, instrumente de management democratic şi concepte de leadership participativ. Suntem convinşi că şi de această dată cei care ni se vor alătura nu vor simţi cum trece timpul, iar la final vor pleca cu amintiri frumoase şi dorinţa de a ne revedea curând", a spus Dan Berteanu, Managing Partener Equatorial Gaming.

Pe lângă dezvoltarea culturii antreprenoriale, "Catalizator" îşi propune să ajute la crearea unei comunităţi de afaceri sănătoase, în care participanţii la viaţa economiă să împărtăşească nu doar idei, ci şi oportunităţi de afaceri şi să consolideze relaţii valoroase de business, potrivit comunicatului.

Începând cu luna septembrie, "Catalizator" va fi prezent în cele mai importante oraşe ale ţării, după cum urmează: 18 septembrie în Cluj, 16 octombrie în Timişoara, 23 octombrie în Braşov, 30 octombrie în Piteşti, 1 noiembrie în Iaşi, 6 noiembrie în Bucureşti şi 13 noiembrie în Constanţa.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb