Raiffeisen Bank oferă credite startup-urilor în valoare totala de 5 milioane de euro

D.F.
Bănci-Asigurări / 28 ianuarie 2020

Raiffeisen Bank oferă credite startup-urilor în valoare totala de 5 milioane de euro

Comunitatea "factory by Raiffeisen Bank" caută noi membri dornici să îşi transforme ideile de afaceri în realitate şi să inoveze lumea afacerilor româneşti. Anul acesta, Raiffeisen Bank oferă credite de până la 5 milioane de euro pentru aproximativ 100 de antreprenori aflaţi la început de drum, se arată într-un comunicat remis Redacţiei noastre.

Fabrica de idei Raiffeisen Bank este deschisă tuturor antreprenorilor, indiferent de domeniul in care activează, dacă: au o idee de business cu potenţial şi sunt în căutarea unei finanţări pentru a o dezvolta, au o companie care funcţioneazăm în piaţă de mai puţin de 1 an sau au o companie activă de cel mult 5 ani şi intenţionează să utilizeze împrumutul pentru a investi în producerea sau dezvoltarea de produse, procese şi/sau servicii care sunt inovatoare, mai precizează sursa.

Vladimir Kalinov, vicepreşedinte Retail la Raiffeisen Bank, a spus: "Prin programul nostru "factory by Raiffeisen Bank" reşim să învăţăm şi să înţelegem de ce au nevoie startup-urile româneşti pentru a creşte, iar acesta e cel mai important beneficiu pentru noi. Ştim că startup-urile au nevoie de o abordare bancară diferită faţă de un IMM obişnuit şi am vrut să aflăm motivele pentru care unele afaceri nu reuşesc să prindă aripi, deşi sunt foarte promiţătoare la început.|În doi ani, am analizat peste 400 de proiecte depuse pe platforma noastră şi ne-am întâlnit cu peste 180 de antreprenori. Am aflat că dincolo de resurse financiare, pentru antreprenori este foarte importantă validarea şi susţinerea ideii lor, pentru că au multe dileme şi întrebări pe parcurs. Ediţia 2020 va veni la pachet cu toată această experienţă a noastră, iar pe lângă credit, ne vom ocupa şi de mentorat în afaceri pentru aceste companii".

Factory este un program care, pe lângă finanţare, le oferă antreprenorilor posibilitatea de a interacţiona cu experţi care îi ajută să înţeleagă mai bine etapele prin care trece afacerea lor. Experţii din domeniul afacerilor, comunicării, HR sau juridic, antreprenori cu experienţă vor ajuta participanţii la program să îşi evalueze riscurile, dar şi să vadă oportunităţile pentru a-şi duce business-ul la un nivel superior.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb