RALUCA TURCAN: "Nu am luat în calcul nicio secundă scăderea salariilor personalului din sistemul de sănătate"

J.P.
Miscellanea / 23 martie 2021

"Nu am luat în calcul nicio secundă scăderea salariilor personalului din sistemul de sănătate"

Evaluarea sistemului public de salarizare pe care o realizează la Ministerul Muncii nu a luat "nicio secundă" în calcul scăderea salariilor personalului din sistemul de sănătate, spune ministrul Muncii, Raluca Turcan, conform Digi24.

Turcan spune că noua lege va aduce echitate în sistem.

"Evaluarea sistemului public de salarizare pe care o realizăm la Ministerul Muncii nu a luat nicio secundă în calcul scăderea salariilor personalului din sistemul de sănătate. Intenţia noastră este de a aduce echitate pentru cei care au rămas cu salarii mici din iresponsabilitatea PSD-ului, lăsând brancardierii, infirmierii, pe salarii de bază foarte mici şi fără sporurile pe care le au ceilalţi angajaţi din acelaşi domeniu de activitate", a spus ea.

Ministrul Muncii i-a atacat pe politicienii care răspândesc informaţii false susţinând că în actualul context aceste demersuri pot fi comparate cu actele criminale.

"Este iresponsabilă tentativa anumitor politicieni de a manipula personalul-cheie din sănătate cu false ştiri precum cea despre scăderea salariilor. Personalul medical, cel din ATI mai ales, are o responsabilitate uriaşă în vreme de pandemie. Orice manipulare făcută cu scopul de a-l demotiva, venită din partea unor politicieni care nu au făcut altceva decât să distrugă şi nu să construiască, este calificabilă drept un act criminal", a adăugat Turcan.

Opinia Cititorului ( 2 )

  1. Lăsați-l în plata Domnului de PSD! De doi ani de zile frecați menta la guvernare.Pentru tot ce nu puteți face voi, sau nu vreți să faceți, în folosul acestui neam, dați vina pe PSD, care, după cum se manifestă, mai are puțin și intră în moarte clinică. Așa că lăsați-l să moară și treceți odată la treabă serioasă. Dacă puteți ! Ați uitat proverbul cu cel pe care nu îl lași să moară?!

    1. Treceti la treaba...Cu cine sa treaca la treaba, catu, turcan, drula si restul de habarnisti:-)...nu gasesti unul cu studii pe bune in tot guvernul ala...toti au facultati private sau SNSPA, toti sunt "colonei in rezerva"

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
veolia.ro
Apanova
rpia.ro
danescu.ro
Mozart
Schlumberger
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

18 Oct. 2024
Euro (EUR)Euro4.9724
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5865
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2949
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9815
Gram de aur (XAU)Gram de aur399.9201

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
cnipmmr.ro
thediplomat.ro
hipo.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb