Raluca Turcan: "PNL este important la guvernare"

S.B.
Politică / 17 martie

Raluca Turcan: "PNL este important la guvernare"

Raluca Turcan a afirmat că PNL este important la guvernare şi va fi şi mai importat dacă obţine voturi la următoarele alegeri. Ea a precizat că PNL nu poate pretinde să aibă o voce puternică în coaliţie dacă nu aduce voturi, informează news.ro.

"Să le spuneţi oamenilor că PNL este important la guvernare şi dacă obţinem voturi la următoarele alegeri vom fi mult mai importanţi la guvernare. Nu putem pretinde să avem o voce puternică şi care să se impună în coaliţia pe care am făcut-o cu PSD dacă nu aducem voturi. Şi asta trebuie să fie responsabilitatea noastră, fie că vorbim de Argeş, de Sibiu, de Cluj, de Bihor sau alte judeţe din ţară. Votul este cel care face diferenţa", a declarat Raluca Turcan, duminică, la Mioveni.

Turcan a menţionat că PNL va avea o listă de europarlamentari care va face România şi mai puternică în Europa.

"Un PNL cu voturi multe, cu mulţi aleşi locali, cu primari, cu preşedinţi de consilii judeţene, înseamnă un PNL puternic în coaliţie şi înseamnă o Românie puternică în Europa pentru că avem şi alegeri pentru Parlamentul European şi sunt încă oameni care sunt debusolaţi de ceea ce cred ei că înseamnă Europa şi trebuie să aducem Europa cât mai aproape de oameni care nu au beneficiat direct de avantajele ei şi să o facem credibilă şi să avem o voce auzită acolo. Când unii spun că o să rupă ei uşa la Bruxelles, noi să demonstrăm că nu trebuie să rupi uşa la Bruxelles, ci trebuie să te impui cu o voce puternică şi credibilă şi cu profesionişti. Şi am convingerea că pentru Parlamentul European, PNL îşi va desemna o garnitură de europarlamentari care să facă România mult mai puternică şi credibilă în Europa", a mai transmis Raluca Turcan.

Ea a mai declarat că deşi PNL este într-o coaliţie de guvernare cu PSD, adversarii liberalilor la alegerile locale sunt social-democraţii.

"Dragi colegi liberali din judeţul Argeş, mergeţi în casele oamenilor, mergeţi în fiecare localitate, mergeţi şi spuneţi-le că PNL-ul este un partid serios chiar dacă suntem într-o coaliţie de guvernare cu PSD, Partidul Naţional Liberal are în momentul de faţă un adversar şi unicul adversar în alegerile locale unde mergem prin noi înşine este PSD-ul. Avem o listă comună pentru Parlamentul European pentru că două familii puternice în ţară, în Europa, trebuie să fie unite să apere România de extremism, dar aici, în plan local, mergeţi şi vorbiţi despre Partidul Naţional Liberal şi ceea ce a făcut la guvernare. Şi aceasta va fi soluţia", a mai afirmat Raluca Turcan.

Opinia Cititorului ( 6 )

  1. hoti si mincinosi

    1. PNL(+PDL) frati de cruce cu PSD (fosta ciuma rosie) la guvernare,

      sub regele Johannis a "Romaniei Educate", este o rusine nationala 

    Zero!

    Cu voi a coborât nivelul de trai crunt! 

    Popescu, Catu, Orban, Ciuca, Burduja, Turcan... 

    Vai de noi 

    1. Dupa GUVERNARILE PNL,Romania a intrat ca MAGARU in CEATA,iar ROMANII,tot cautanduse prin buzunare au constatat ca buzunarele lor,sunt pline cu moneda BOSTWANEI. Azi,adevaratii PNListi,sunt pe cale de disparitie ,PNL,fiind defapt fostul PDL,condus de aceeasi DEMOLATORI ai Romaniei din timpul domniei lui BASESCU. Una dintre figurile proeminente ale PNLului de azi,este si GIRAFA din SIBIU,care ar trebui sa ii tina companie fostei KILL BILL a politici romanesti,unde sa se bucure una de alta.!

    Romania cu toate resursele naturale a ramas un stat sarac, vreo 5 milioane au fugit din tara si oamenii pleaca in continuare mai ales tineretul. Patura de mijloc s-a subtiat, imediat exista numai saraci si bogati, in ritmul asta tara se v-a autodesfinta. Am facut o tura prin cartier si am verificat la intretinere cati oameni mai sunt. Am gasit mai multe scari in care nr. locatarilor era mai mica decat numarul apartamentelor si nu vorbesc despre blocuri cu garsoniere. Erau si cate 4-7 apartamente goale cu 3-4 camere unde trebuia sa traieasca o familie cu 2-3 copii.

    asteptati ca va voteaza lumea. pe mine unul m-ati pierdut ca alegator.

    sa va voteze echipa castigatoare. 

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb