Raluca Turcan spune că ar trebui modificată Constituţia

C.B.
Politică / 8 februarie 2020

Raluca Turcan

Raluca Turcan

"Textul Constituţiei trebuie modificat din mult mai multe aspecte, dar, da, dacă mă întrebaţi pe mine, inclusiv această parte referitoare la procedura de dizolvare a Parlamentului ar putea fi regândită. Însă sunt aspecte mult mai importante din Constituţia României care trebuie corectate şi mă refer aici la regimul ordonanţelor de urgenţă şi cine poate contesta la CCR ordonanţele de urgenţă, mă refer la subiectul traseismului politic, mă refer la integritatea la funcţia publică, mă refer la celelalte aspecte care au fost validate inclusiv prin referendumul convocat de preşedintele României", a declarat Raluca Turcan, sâmbătă, într-o conferinţă de presă.

Potrivit sursei citate, liberalii se vor abţine la votul din Parlament pentru învestirea noului Cabinet.

Opinia Cititorului ( 5 )

  1. Soluție : se plagiază constituția USA ; la asta românii îs doctori.....

    Ca întotdeauna, păreri despre nimic.

    Nu ne mai mintiti! Ne credeti ignoranti! Aceasta fratie permite ca banca sa imprumute bani pe care nu ii tipareste sau imprima si culmea mai percepe si dobanzi. Imprumuta bani doar printr-un inscris intr-un registru, pe un monitor de calculator, statelor, indivizilor, companiilor iar daca nu reusesti sa platesti o singura rata iti confisca toata averea, casa, masina, teren si alte posesiuni cat se poate de reale..etc, pana la valoarea sumei imprumutate, inexistenta decat intr-un registru sau ecran pe calculator.

    Asa cum am amintit acest principiu se aplica si guvernelor, care imprumuta de la privati cu dobanda in loc sa isi creeze ei bani fara dobanda. Taxele si impozitele pe care le platim de duc la plata acestor dobanzi si credite. Privatizarea inseamna vinderea activelro statului pentru ca sttaul sa nu intre in faliment sa nu poata plati toate aceste rate si dobanzi pentru imensele credite facute de cele mai multe ori la presiunea acestor institutii financiare si in consecinta statele cedeaza controlul supra terenurilor si resurselor nationale acestor banci private si institutii financiare internationale. Tot acest proces este controlat de bancile centrale ce par independente dar sunt coordonate de catre Banca pentru Reglementari Internationale, de la Geneva, din 1930 pana in prezent. Tot acest paianjen a fost coordonat de Banca Angliei cu acordul regelui Whilhem de Orania, la ordinul Nobilimii Negre.  

    Corect. Fiecare președinte să vină cu propriile legi electorale și propria Constituție. Să poată pune prim-ministru pe cine vrea mușchii lui, să poată dizolva Parlamentul oricând vrea. Contestare la CCR sa fie posibilă numai cu acordul președintelui. Atunci șeful statului se va simți că un adevărat șef. Trăiască noua Republică!!!???

    1. Da,da si sa inceapa cu Iohannis.Destul a stat saracutul in intuneric!

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
IBC SOLAR
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
roenergy.eu
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb