RAREŞ BOGDAN: ''Varianta rotativei nu a fost trecută prin forul statutar al PNL''

G.U.
Politică / 16 noiembrie 2021

''Varianta rotativei nu a fost trecută prin forul statutar al PNL''

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan afirmă că varianta rotativei premierilor la guvernare între social-democraţi şi liberali nu a fost trecută prin forurile statuare ale PNL, iar subiectul ar trebui discutat şi cu preşedintele Klaus Iohannis, dar, în cazul în care această idee se pune în aplicare, a exclus ipoteza ca primul partid care dă premierul să fie PSD, informează Agerpres.

"Nu s-a pus problema, în cadrul negocierilor, ca PNL să cedeze poziţia de premier (...). Primul lucru pe care va trebui (...) este să punem în discuţie acest scenariu al rotativei, pe care Biroul Permanent Naţional să-l voteze sau nu. (...) În cazul în care se opun (liberalii - n.r.) rotativei, înseamnă ieşirea, practic, din negocieri cu PSD, iar chestiunea premierului, prima dată în eventuala rotativă (...) să fie un premier PSD, indiferent de numele acestuia (...) nu cred că vreun lider al PNL, de la preşedintele partidului la altcineva, are măcar curajul să intre în BPN şi să propună aşa ceva", a declarat Bogdan, luni seara, la Digi 24.

Acesta a precizat că varianta rotativei "nu este o idee care să fi fost trecută prin forul statutar al PNL".

Prim-vicepreşedintele liberal a mai spus că această soluţie va trebui prezentată înainte şi preşedintelui de către cei trei lideri de partid - PNL, PSD şi UDMR.

"La ultima discuţie (cu şeful statului - n.r.) nu s-a propus problema rotativei, aşa că eu cred că cei trei lideri de partid sau delegaţiile, echipele de negociere, înainte de a propune sistemul rotativă vor trebui să stea de vorbă şi cu preşedintele României care, potrivit Constituţiei, are apanajul desemnării premierului", a opinat Rareş Bogdan.

Opinia Cititorului ( 9 )

  1. urasc din toata inima USR pentru ce mizerie a adus in viata politica locala si pentru ce joc tarfesc de satanisti fac ei!

    Mai precis (o sa expun in pasi) :  

    1. USR a initiat si a impins legea certificatului verde , realizand demersuri pentru utilizarea sa pentru acces la locul de munca si a mai facut demersuri pentru obligativitatea vaccinarii anti-covid.  

    2. In urma unor jocuri politice, USR s-a retras intr-un mod absolut curvesc in "opozitie" si a lasat cartoful fierbinte al vaccinarii obligatorii si al certificatului verde pentru acces la munca IN MAINILE PNL SI PSD (mizand pentru o orientare a furiei populare impotriva PNL si PSD concomitent si mizand pe o urcare a USR in preferinte .... "din opozitie") - asta e o miscare foarte foarte draceasca! Doar cei de la USR (Uniunea Satanistilor din Romania) puteau sa o faca sub conducerea maestrului lor cu coarne si coada - satana care ii vrea pe toti oamenii vaccinati si cu pecetea satanei (certificatul verde) pe ei !  

    3. Acum PSD si PNL sunt prinse in cursa si isi arunca cartoful fierbinte al "obligativitatii certificatului verde pentru acces la munca" de la unii la altii (sub privirile sirete si sataniste ale USR).  

    Oamenii sufera, le e frica pentru locurile lor de munca.  

    Satanistii de la USR exulta (caci ei se hranesc cu frica si panica ca niste draci impielitati transumanisti ce sunt!).  

    Suveranistii de la AUR capitalizeaza masiv.  

    Solutia ????  

    =>  

    4. PNL si PSD SA RESPINGA ODATA PENTRU TOTDEAUNA OBLIGATIVITATEA CERTIFICATULUI VERDE PENTRU ACCES LA MUNCA SI SA RESPINGA OBLIGATIVITATEA VACCINARII ANTI-COVID !  

    SA DEA DRUMUL ANTIVIRALELOR PREVENTIVE FATA DE COVID IN TARA SI SA SE DISTRIBUIE PE BAZA CNP-ULUI ANTIVIRALELE PREVENTIVE IN FARMACII !  

    Dobitocilor de la PSD si PNL , salvati tara de la distrugere! 

    Daca bagati obligativitatea certificatului verde la munca si obligativitatea vaccinarii anti-covid DEMOLATI O TARA INTREAGA !!!!!! Boilor care sunteti!  

    1. si daca cineva chiar crede ca e o gluma pericolul in care se afla tara doar cateva cifre va aduc la cunostinta:

      Principalele venituri ale statului (cele mai mari) sunt din 2 surse (nu singurele venituri, ci principalele) : taxarea muncii si taxarea consumului (tva).  

      Intr-un sondaj Bestjobs 27% au declarat ca daca se baga certificat verde obligatoriu la munca sau daca munca le e conditionata de vaccinare obligatorie ISI VOR DA DEMISIA.  

      Ce inseamna asta pentru stat?  

      a. comprimarea puternica a veniturilor din taxarea muncii (minim 27% , in termeni reali mai mult).  

      b. comprimarea corelata a consumului datorita sentimentului de panica din piete (cand nu mai ai venituri consumi mai putin si cei ce mai au venituri isi limiteaza DRASTIC consumul - DECI INCASARI TVA SEMNIFICATIV MAI MICI !!!!)  

      Unde va duce asta ?  

      Simplu: la o comprimare a veniturilor statului in 2022 CU CEL PUTIN 35-45% !!!!!!!!!!!!!!  

      BOILOR NEBUNI DE LA PSD SI PNL !  

      RESPINGETI DEFINITIV VACCINAREA OBLIGATORIE SI OBLIGATIVITATEA CERTIFICATULUI VERDE PENTRU ACCES LA MUNCA INDIFERENT CE VA SOPTESC LA URECHE MURDAR DRACII DE LA OMS CARE AU VENIT IN ROMANIA SI STAU AICI PANA IN DECEMBRIE 2021 ("ca sa consulte" pe parlamentari si guvernul Romaniei!) .... Ei vor pleca dar voi ramaneti cu bomba socio-economica explodata in brate si cu romanii furiosi !!!  

      Dea Domnu' sa aveti mintea romanului de pe urma , legiuitori de troaca ce sunteti !  

      Sunteti pe punctul sa demolati o tara intreaga CU SFATUL DRACESC DE LA REPREZENTANTII OMS DIN ROMANIA !!!!  

      RESPINGETI IMEDIAT SI IREVERSIBIL OBLIGATIVITATEA CERTIFICATULUI VERDE PENTRU ACCES LA MUNCA SI OBLIGATIVITATEA VACCINARII !  

      Vaccinarea NU e obligatorie si nu va deveni obligatorie!  

      Dreptul la munca NU poate fi conditionat DE NIMIC !  

      Boii dracului care sunteti acolo la PNL si PSD!!!!!!  

      ROMANIA este in MOARTE CLINICA,iar HIENELE de la PNL si SACALII de la PSD,se cearta pe SARACIA Romaniei si Romanilor.Este de RAS daca nu ar fi de PLANS,daca TARA a ajuns sa fie condusa de CATU un fel de IOSEFINI si RARES BOGDAN un fel de SIMINICA.Si ca circul sa fie complect,MANEJUL este complectat de SALTIMBANCII de la PSD care se erijeaza in aparatorii Romanilor venind in fata Romanilor cu FANTASMAGORII care mai NASRUSNICE cand stiu ca in fapt,ULTIMUL CUVANT il va avea TRADATORUL de la COTROCENI..!

      ma... eu sunt trist si amarat ca niste dobitoci tarasc o tara intreaga in noroi.

      si eu si tu si oricine ar conduce tara asta mai bine ca ei, ma crezi cand zic asta?!!  

      Boss, iar ai fumat pe stomacul gol? Dacă ești antivaxer ți-ai greșit forumul...

      Nu, nu, nu e greseala, aici se practica intens antivaxerismul...

      am toate vaccinurile coplariei si adolescentei facute.

      nu sunt anti-vaxxer 

      sunt doar un om inteligent care stie sa evalueze riscurile si pericolele cunoascand la nivelul limbii materne 2 limbi straine (+ alte 2 limbi straine la nivel mediu) .... si am acces la informatie berechet in online....  

      e un risc imens serul anti-covid pentru cei ce s-au vaccinat... asa cum chiar ei vor descoperi (tristi) in anii urmatori.  

      aici se practica intens tentativele salvarii oamenilor de la implicatiile discursurilor "din surse oficiale" care imping oamenii la boala si moarte in urma administrarii serurilor experimentale anti-covid.

      Nostradamus, ramai la prostiile tale cu cursul eur/usd unde o dai de gard atat de rusinos. Am de 1000 de ori mai mare incredere in specialistii din Israel, SUA, UE, China, Japonia decat in aberatiile tale. Au lucrat zi si noapte specialisti cu doctorate grele ca sa avem vaccinurile astea cat mai repede si vine Valentin care se crede mare bancher si scuipa pe munca lor. Du-te si mananca seminte in alta parte...

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
Fix la cos
rpia.ro
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

27 Sep. 2024
Euro (EUR)Euro4.9760
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.4612
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2832
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.9711
Gram de aur (XAU)Gram de aur382.0804

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
citiesoftomorrow.ro
energyexpo.ro
cnipmmr.ro
notorium.ro
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb