Rareş Bogdan: "Cred că e nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic la Primăria Capitalei"

T.B.
Politică / 22 aprilie

Rareş Bogdan: "Cred că e nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic la Primăria Capitalei"

Prim-vicepreşedintele PNL Rareş Bogdan a declarat, luni, referitor la şansele pe care le are medicul Cătălin Cîrstoiu de a fi în continuare candidatul comun PSD-PNL la Primăria Capitalei, că este "o situaţie grea", dar trebuie luată o decizie finală, conform agerpres.

El a precizat că, dacă se doreşte funcţionarea coaliţiei, cele două partide trebuie să meargă cu un candidat unic, altfel se "dinamitează" şansele candidaţilor de la sectoare, George Tuţă şi Rareş Hopincă, informează sursa.

Întrebat, înaintea şedinţei coaliţiei, despre şansele lui Cătălin Cîrstoiu sau ale unui alt candidat la Primăria Capitalei din partea celor două partide, Rareş Bogdan a spus: "E o situaţie grea, dar trebuie să ieşim astăzi cu o soluţie finală", potrivit sursei indicate.

Chestionat dacă PSD şi PNL va merge cu un candidat unic sau va avea candidaţi separaţi la Primăria Capitalei, Rareş Bogdan a spus: "Dacă vrem să mai funcţioneze coaliţia, cred că e nevoie să avem mintea la noi şi să venim cu candidat unic. Dacă mergem cu candidat separat, dinamităm şansele lui George Tuţă şi a lui Rareş Hopincă", potrivit agerpres.

Liderii coaliţiei PSD şi PNL s-au reunit, luni, pentru a discuta despre situaţia candidatul comun la Primăria Capitalei, adaugă sursa.

Vineri, Cătălin Cîrstoiu, candidatul alianţei PSD-PNL la Primăria Capitalei, a declarat, la conferinţa de presă pe care a organizat-o pentru a oferi explicaţii legat de acuzaţiile la adresa sa, că mandatul său pentru candidatură "a fost şi este pe masa coaliţiei" şi a fost "cam singur" în precampania electorală şi nu a simţit sprijin din partea celor două partide, precizează sursa.

Miercuri, premierul Marcel Ciolacu i-a cerut medicului să ţină o conferinţă de presă în care să răspundă la toate acuzaţiile care i se aduc, adăugând că nu se poate "merge mai departe" dacă nu se lămuresc toate aceste chestiuni, conform agerpres.

De asemenea, joi, preşedintele PNL, Nicolae Ciucă, a declarat că în coaliţie s-a decis să existe o clarificare din partea medicului Cătălin Cîrstoiu şi este normal ca el să respecte solicitarea în acest sens care i-a fost adresată de premierul Marcel Ciolacu, avansând şi posibilitatea ca, într-o situaţie de extremă urgenţă, PNL să aibă propriul candidat la Primăria Capitalei, informează sursa menţionată.

Opinia Cititorului ( 4 )

  1. Ei si-au facut-o. Atât ii duce capul.

    Am auzit intr-o zi ca Rares Bogdan a refuzat sa candideze la PMB , dar cine l-a rugat ? sa candideze la el in Cluj ce treaba are el cu Bucurestiul . nu mai sint aici diN 3 mil cineva , trebuie sa ne salvezr RB ?

    1. la cluj e mincat...la ocna mures. de-acolo e baiatul asta

      ...se mai gandeste.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

14 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9761
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5124
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2344
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.7993
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.8318

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb