RAREŞ BOGDAN: "Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL"

G.B
Politică / 26 noiembrie 2021

Rareş Bogdan

Rareş Bogdan

Rareş Bogdan, prim-vicepreşedinte PNL, a criticat-o dur pe Raluca Turcan, vicepreşedinte al partidului, după ce aceasta a declarat luni că nu există bani în buget pentru plata pensiilor şi a cerut demisia lui Florin Cîţu din funcţia de preşedinte al liberalilor. "Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL", a declarat Bogdan, afirmând că va cere sancţionarea acesteia. "Dacă ar fi făcut parte din Guvern, la orice minister, şi la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine", a continuat Rareş Bogdan, potrivit Digi24.

Rareş Bogdan spune că ieşirea Ralucăi Turcan, care a spus că nu mai sunt bani de pensii, l-a deranjat pe el, dar şi pe alţi liberali.

"Sunt absolut convins că dacă doamna Turcan ar fi făcut parte din guvern, la orice minister, probabil şi la Sport, nu ar fi avut o astfel de atitudine. În astfel de momente se văd liderii politici, se vede maturitatea lor şi nu cred că un lider politic care nu înţelege momentele complicate prin care trece un partid... Să nu credeţi că vreunul din echipa de negociere sau din PNL este fericit de această alăturare. Vă asigur că nu. (...) Eu nu voi critica colegii mei în spaţiul public, am să-i spun Ralucăi ce am de spus în cadrul biroului PNL", a afirmat Rareş Bogdan, ieri, la Digi 24.

Prim-vicepreşedintele PNL a mai spus că Raluca Turcan a dat dovadă de iresponsabilitate şi va cere sancţionarea sa.

"E o iresponsabilitate totală şi o piatră de moară pe care i-a aruncat-o domnului Nicolae Ciucă în braţe, înainte cu o zi ca acesta să fie votat, înainte cu o zi ca colegii mei, cei opt miniştri, să treacă prin furcile caudine ale comisiilor parlamentare. Cred că un lider politic trebuie să se gândească înainte de a scoate un cuvânt pe gură şi cred că prin ceea ce a făcut, Raluca Turcan s-a descalificat ca lider al PNL. Este inadmisibil", a mai spus Rareş Bogdan.

Acesta a precizat că va propune o sancţiune pentru Raluca Turcan "pentru că ne-a creat prejudicii de imagine". Sancţiunea va fi una pe linie de partid, statutară.

"Faptul că a afirmat un ministru al Muncii (Raluca Turcan - n.r.), indiferent cum s-ar numi el, că Florin Cîţu sau premierul României, indiferent de nume, a dispus mutarea unor bani de la alocaţiile pentru copii la plata pensiilor mi s-a părut o chestiune ireală. Ori doamna Turcan nu a înţeles ce portofoliu a ocupat, ori pur şi simplu din cauza supărării că nu a mai intrat în noul Cabinet, supărarea i-a acoperit raţiunea", a mai spus Rareş Bogdan.

Opinia Cititorului ( 10 )

  1. Au trecut colegii tai,ministrii ,prin furcile caudine!Ce sa-ti povestesc,mai bine ramaneai sa dai din gura pe la televizor!Noi,poporul roman, trecem prin furcile caudine de cand ne stim,diavol impielitat ce esti,iti mai lipsesc niste coarne!

    1. Vorbeste un impielitat usr-ist!

      Gresesti.Nu fac si nu am facut parte din niciun partid.Nu pot sa-i sufar fiindca nu am pe cine sa plac,toti sunt o apa si-un pamant.Pe useristi nici atat,niste sacali,astia de la aur niste derbedei.....Poame stricate!

    Rares Bogdan este, in politrica, aceeasi prostituata de jurnalist la o televiziune corupta.

    Are acelasi narav. Intai declara amenintator, la televizor "Nu stiu unde este Florin Citu, dar sper sa nu fie la negocieri cu PSD", ca adica, daca negociaza cu PSD, atunci va avea de a face cu furia sa. 

    Acum, spune ca astea sunt " momentele complicate prin care trece " PNL si ca trebuie intelese de liderii adevarati, asa cum este el.

    Rares Bogdan, esti doar un netrebnic. 

    1. Mai nu ma inebuni!! Esti vaccinat?

      Nu ma innebuni!Esti avocat fara simbrie ?Vad ca il tot aperi si il perii,spune- mi cu cine te-aduni ca sa-ti spun cine esti!

    Daca Raluca T. este lider PNL, nu e de mirare ude a ajuns si unde va ajunge in scurt timp acest partid (in lada istoriei)

    1. E lider si ea, cum e si Rares. La PNL e democratie. Numai cine nu vrea nu e lider

      E lider si ea, cum e si Rares. La PNL e democratie. Numai cine nu vrea nu e lider

    Daca Raluca T. este lider PNL, nu e de mirare ude a ajuns si unde va ajunge in scurt timp acest partid (in lada istoriei)

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

Comanda carte
danescu.ro
arsc.ro
Stiri Locale

Curs valutar BNR

16 Aug. 2024
Euro (EUR)Euro4.9754
Dolar SUA (USD)Dolar SUA4.5278
Franc elveţian (CHF)Franc elveţian5.2123
Liră sterlină (GBP)Liră sterlină5.8414
Gram de aur (XAU)Gram de aur358.6134

convertor valutar

»=
?

mai multe cotaţii valutare

Cotaţii Emitenţi BVB
Cotaţii fonduri mutuale
Teatrul Național I. L. Caragiale Bucuresti
hipo.ro
hipo.ro
energyexpo.ro
roenergy.eu
rommedica.ro
prow.ro
aiiro.ro
oaer.ro
Studiul 'Imperiul Roman subjugă Împărăţia lui Dumnezeu'
The study 'The Roman Empire subjugates the Kingdom of God'
BURSA
BURSA
Împărăţia lui Dumnezeu pe Pământ
The Kingdom of God on Earth
Carte - Golden calf - the meaning of interest rate
Carte - The crisis solution terminus a quo
www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb