RASDAQ SIF "Oltenia" şi-a majorat participaţia la "Sanex" Cluj Napoca

Raluca Ungureanu
Ziarul BURSA #Piaţa de Capital #Jurnal Bursier / 31 august 2004

Acţiunile operatorului portuar "Socep" din Constanţa au fost ieri în topul preferinţelor investitorilor, cu un volum de tranzacţionare de 576.300 de titluri. Preţul mediu de transfer a fost de 1.650 lei/acţiune, în creştere cu 0,52% faţă de şedinţa precedentă.

Cel mai mare volum de tranzacţionare a fost înregistrat ieri de titlurile societăţii "Sanex" din Cluj Napoca, pe fondul menţinerii preţului mediu aproximativ la acelaşi nivel cu cel din şedinţa precedentă. Tot ieri, SIF "Oltenia" a raportat că deţine 7,47% din acţiunile "Sanex". Potrivit ultimei raportări de pe piaţa Rasdaq, datată 18 august 2004, societatea de investiţii financiare dispunea de 7,27% din capitalul social al emitentului.

Din punct de vedere al evoluţiei cursului, titlurile societăţii "Zahărul" Luduş ies din pluton cu o creştere de 675,76% a acestuia. Volumul de tranzacţionare a fost ridicat, fiind transferate 136.286 de titluri în valoare totală de peste 3 miliarde de lei. Brokerii sînt de părere că rezultatele semestriale bune raportate de către companie au condus la creşterea interesului investitorilor faţă de aceste acţiuni.

Titlurile "Ilefor" Tîrgu Mureş au făcut ieri obiectul unei singure tranzacţii, realizată la cursul unitar de 4.300 lei. Valoarea acesteia a fost de aproape un miliarde de lei, fiind una dintre cele mai mari valori de tranzacţionare înregistrate ieri pe piaţa Rasdaq.

Cotaţii Internaţionale

vezi aici mai multe cotaţii

Bursa Construcţiilor

www.constructiibursa.ro

www.agerpres.ro
www.dreptonline.ro
www.hipo.ro

adb